Denne nemme curry-ret kræver ikke andet udstyr end en pande og en grydeske. Vi laver vores retter så enkle som muligt, så det er nemt at lave aftensmad med gode råvarer, som mætter godt. Hurtig Curry tager under en halv time at lave. I videoen nederst i indlægget kommer du med hjem i Hannes køkken, hvor hun viser dig, hvordan du laver Hurtig Curry-retten – og giver gode råd til, hvordan du bedst kommer i gang med at bruge kikærter.
4 pers.
Det skal du bruge:
500 g hakket oksekød, 10 %
1 spsk. olie
150 g løg, i både
200 g snackpebre
1 dåse kikærter
1 spsk. rød karrypasta
2 dl oksebouillon
125 g sugar snaps (ærter med bælg)
salt og peber
Sådan gør du:
- Brun oksekødet i olien
- Brun løgene med til sidst
- Tilsæt snackpebre, kikærter, karrypasta, oksebouillon, salt og peber
- Kog curry-retten igennem og smag evt. til med lidt ekstra karrypasta
- Tilsæt sugarsnaps og varm det hele igennem
Retten indeholder 475 g grønt.
Tip:
Byt evt. grøntsagerne ud med rester fra din grøntsagsskuffe.
Serveringsforslag:
Hvis du har lyst til at servere en sprød salat, kan vi anbefale en skål med fintsnittet spidskål og ananas i tern (frisk eller fra dåse) – eller en råkost med de grøntsager, du har i køleskabet.
Curry-retten er også lækker i eller sammen med et pitabrød.
Læs mere:
Kcal | Protein | Fedt | Kulhydrat | Kostfiber | |
Pr. 100 g | 91 | 8,5 | 4,5 | 4,5 | 1 |
Bliv inspireret af vores andre opskrifter i Kogebogen 2, 3 eller 4