STILLINGSOPSLAG

Bliv en del af Ubberup Højskoles køkkenteam

Brænder du for at lave grøn og spændende hverdagsmad helt fra bunden til 100 mennesker i alle aldre, som alle er vilde med den mad, du laver? Vil du være en del af et kreativt og ambitiøst køkkenteam, som elsker at forkæle højskoleelever med sunde og lækre retter?

Så mangler vi dig fra 1. januar 2022 – eller hurtigst muligt derefter!

På Ubberup Højskole arbejder vi med livsstilsændring og vejen til et sundt liv uden en masse afsavn.
Den mad, vil laver, skal udfordre og inspirere vores elever til nye hverdagsretter og smagssammensætninger. Vi tilbyder eleverne 6 daglige måltider, som alle tager udgangspunkt i de fire populære kogebøger, vi har udgivet – tilsat de nye kost- og klimaråd.

Vi er et køkken, der hele tiden udvikler i fællesskab. Vi har stor fokus på masser af grønt, hvor sæsonens råvarer er en selvfølge og altid i fokus. Samtidig arbejder vi målrettet på at undgå madspild!

Lidt om dig

  • Du er kostfagligt uddannet (kok, køkkenassistent el. lign.)
  • Du har erfaring fra lignende job og også gerne erfaring med forskellige former for specialkost
  • Du er kreativ, kan arbejde selvstændig og følger med i madtrends
  • Du er glad, udadvendt, omstillingsparat og ligeså fleksibel, som vi er

Lidt om os

Ubberup Højskole ligger lidt uden for Kalundborg i naturskønne omgivelser. Det er lidt ude på landet, til gengæld er det let at finde en parkeringsplads.

Vi har 3 lange hold (12-15 uger) og to korte sommerkurser med hver 80 elever fra hele landet i alderen 18 til ca. 75 år.
Eleverne er vores allesammens – køkkenets, kontorets, pedellernes, rengøringens, lærernes og ledelsens. Derfor tager vi også alle sammen et medansvar for at inspirere, holde af og tale med vores elever – som også hjælper til i opvasken hver dag.

Vores arbejdsforhold er gode, og arbejdspladsen er tryg. Du får ikke kun fantastiske og meningsfulde opgaver, men også dejlige kolleger at løse dem sammen med – og vi foretrækker, at du kan se dig selv i jobbet i længere tid.

Arbejdstid og løn

Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Køkkenet er åbent fra 7 til 19 på hverdage og fra 7 til 14.30 i weekenderne. Vi deles om opgaverne, og vagterne ligger i et 5 ugers rul med arbejde hver 5. weekend. Der kan dog være ændringer i forbindelse med ferie, sommerkurserne, særlige arrangementer og ved sygdom.

Vi aflønner efter gældende overenskomster og har en god personalepolitik, som skaber en både tryg og rar arbejdsplads.

Ansættelsesprocedure:

Send din ansøgning til info@ubberup.dk Deadline er mandag den 18. november 2021.

Samtaler vil finde sted den 25. eller 26. november.

Stillingen er med tiltrædelse til 1. januar 2022 eller hurtigst muligt derefter.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte køkkenleder Hanne Olsen på tlf. 5952 0620 hverdage ml. kl. 8 og 13.

Vil du med på livsstilskursus?

Tre gange om året starter vi kurser med fokus på livsstilændring. Kurserne varer mellem 12 og 16 uger, og vi dykker bl.a. ned i emner som madvaner, madmod, mellemmåltider og meget mere.
Og så dyrker vi masser af motion og nyder fællesskabet.
Vores kurser henvender sig til dig, som har interesse for sund livsstil – uanset om det er fordi, du gerne vil opnå et vægttab, har brug for en pause fra hverdagen, gerne vil blive klogere på sunde madvaner eller bare generelt er nysgerrig på, hvad en livsstilændring kan gøre for dig.
Læs om vores kurser HER