Vores smukke højskole

Se skolens mange faciliteter

Ubberup Højskole består af flere huse, der danner ramme om, dels de bygninger eleverne bor i, og dels alle de faciliteter du kan benytte som elev på højskolen.

Vil du se, hvordan højskolen ser ud?

Tag et sneak peek ind i vores mange bygninger og se, hvad vi bruger dem til. Med de VIRTUELLE RUNDVISNINGER,  kan du bevæge dig rundt i alle husene og blandt andet se nogle af vores forskellige værelsestyper, spisesalene, undervisningslokalerne og meget mere. Udover hovedbygningen, du kan se her til højre, kan du gå på opdagelse i de andre bygninger nederst på siden.
Lige herunder kan du også se en lille beskrivelse af alle vores faciliteter.

Vi du gerne se os lidt an i virkeligheden, før du tilmelder sig et livsstilsforløb hos os, så er du meget velkommen til at komme og få en personlig rundvisning – vi er faktisk helt vilde med at vise vores smukke højskole frem.

Bestil en personlig rundvisning

VIRTUEL RUNDTUR PÅ UBBERUP HØJSKOLE

Gå på opdagelse i alle vores bygninger

Livsstilsændring

Spisesalene

Du spiser sammen med din bogruppe, altså dem, du bor i hus eller på etage med. Vi har to spisesale – ASK og URT – og det er her, alle dagens seks måltider bliver serveret. Ja, du læste rigtigt – vi spiser seks gange om dag på Ubberup Højskole. Og alle måltider bliver tilberedt i vores Danmarksberømte køkken, så du kan godt glæde dig!

Sund livsstil

Gymnastiksal

Der er næsten altid gang i vores smukke, gamle gymnastiksal på Ubberup Højskole. Både til motionstimer i løbet af dagen, men også om aftenen og i weekenden, hvor eleverne ofte dyster i bl.a. Volley og Badminton. Det er også i gymnastiksalen, at der er sjove afslutningsdyster mellem lærerne og eleverne den sidste dag i dit højskoleophold.

Sund livsstil

Foredragssalen

Det er her, dagen begynder. Det er her, vi har morgensamling og morgensang og giver dagens beskeder til hinanden – med mindre vejret er rigtig godt, så synger vi ude i parken.
Det meste af den faglige holdundervisning forgår også her, ligesom lokalet danner ramme om spændende foredrag fra bl.a. fra tidligere elever, der kommer og fortæller om deres livsstilsændring.

Sund madplan

Madværksted

I madværkstedet laver vi sund mad sammen med udgangspunkt i opskrifter fra vores populære kogebøger. Du får praktisk erfaring og masser af inspiration til, hvordan du laver nem hverdagsmad på en ny måde, så du kan fortsætte din nye, sunde livsstil, når du kommer hjem. Vi spiser selvfølgelig maden sammen, når vi har lavet den færdig.

Livsstilshøjskole

Stor TV-stue

I vores mange hyggelige fællesstuer handler det om samvær. Vi ser film, spiller spil (særligt Partners), lægger puslespil, læser bøger og finder på alt muligt hyggeligt. Det kan både være lærerne, der laver forskellige aften-/weekendhyggearrangementer, eller eleverne der selv tager initiativ til at hygge sig sammen i større eller mindre grupper. Vi har også en udendørs ’fællesstue’, nemlig vores bålsted, hvor vi ofte laver snobrød og synger fællessange.

Ubberup Højskole værelser

Elevværelser

Der finder 3 slags værelser på Ubberup Højskole:

  1. Enkelt værelse med eget bad og toilet
  2. Enkeltværelse med fælles bad og toilet
  3. Dobbeltværelse med fælles bad og toilet

Værelserne er fordelt rundt i fem forskellige huse: Hovedbygningen, Vesterhuset, Østerhuset, Kærnehuset og Nærheden – og alle har hver deres udtryk og charme.

Kreative fag på Højskole

Form & Design

Du har rig mulighed for at udfolde – eller opdage – dine kreative evner på Ubberup Højskole. Dels i vores malerværksted, hvor der bliver undervist i bl.a. Billedkunst og Tegning og i vores Form & Design-værksted, hvor du kan arbejde med stort set alt inden for håndarbejde – også inden for upcycling.

Undervisningslokaler på Ubberup Højskole

Undervisningslokaler

Foredragssalen, der ligger i bygningen Nærheden, og Madværkstedet er vores primære undervisningslokaler. I Foredragssalen får du undervisning i psykologi, idehistorie, politik, madvaner og meget mere.
I Madværkstedet er undervisningen oftest af mere praktisk karakter, hvor du bl.a. kommer til at lære at noget af højskolens lækre, sunde mad og lækkerier fra vores populære kogebøger.

Biking på Ubberup Højskole

Biking-salen

I Biking-salen er der altid fuld knald på. Du kommer til – sammen med vores viceforstander Sara – at træde i pedalerne til insisterende rytmer, og du får puls op. Der er faktisk garanti for, at du får sved på panden. Det er også i Biking-salen, at du finder vores ro-maskine, løbebånd og crosstrainer, som naturligvis også gerne må bruges i fritiden.

Stærk krop

Styrketræning

Nogle få minutters gang fra højskolen, inde i skoven, finder du Nøjsomheden, som er vores lille træningscenter. Det er her, du kan styrketræne og få kyndig vejledning til at bruge alle maskinerne. Træningscentret er altid åbent, så du kan til enhver tid gå i skoven og få styrket dine muskler.

mindfulness og yoga

Yoga & Pilates

I vores skønne yogasal kan du komme helt ned i gear. Gennem forskellige yoga- og pilatesøvelser kan du slappe helt af og fordybe dig og sætte tankerne på pause. Vi har yogamåtter, og hvad vi ellers bruger af redskaber i undervisningen, så det behøver du ikke selv tage med.

Zumba på Ubberup Højskole

Udendørs Faciliteter

Vi er omgivet af skov og marker, næsten så langt øjet rækker. Også på selve højskoleområdet har vi store grønne arealer. Bl.a. en boldbane og en meget smuk park. Vi bruger naturen rigtig meget, så du kan se frem til at komme på tur i området og dyrke motion under åben højskolehimmel. I bunden af vores park har vi også en hyggelig bålplads, hvor vi ofte samles til snobrød og fællessang.