Sara Simonsen

FORSTANDER

sara@ubberup.dk

Underviser i: Biking og Cykel & Krop

Sara er forstander på Ubberup Højskole og har det overordnede ansvar for skolens drift, udvikling og pædagogiske linje. Hun er uddannet sportstrainee på Sportsakademiet og var i 1998 med til at starte ‘Projekt Tarzan’ for overvægtige børn i alderen 8-12 år i Rødovre. Projektet lærte dem motion og idræt, de kunne overkomme og lærte dem og deres familier om sund kost og levevis. I 2000 var Sara med til at lancere Ubberup Højskole som livsstilshøjskole. Sara bor i Vipperød med sin mand Tonny, der er idrætsunderviser på højskolen, og deres tvillingedrenge.

Lars Jørgensen

UNDERVISER & COACH

lars@ubberup.dk

Underviser i: Rød tråd, Psykologi, Psykisk Førstehjælp

Lars er uddannet Master Trained Coach og NLP Psykoterapeut. Ud over undervisning tilbyder han højskolens elever individuel coaching og samtaleforløb. Lars har en baggrund fra reklamebranchen, bl.a. som produktions- og reklamechef gennem 15 år og har i mange år arbejdet med coaching, psykoterapi, organisations- og personaleudvikling. Lars har siden 2003 lært vores elever at sætte tanker og ord på deres forandringsproces. Han bor i en lærerbolig på højskolens område.

Cecilie Skov Larsen

UNDERVISER

cecilie@ubberup.dk

Underviser i: Ernæring, Sundhed, Madvaner, Thai-bo, Zumba, Cirkeltræning, Puls/styrke

Cecilie er en del af skolens ernæringsteam, der sammen med køkkenet sammensætter kosten på skolen. Hun er tidligere gymnast og hun er en erfaren idrætsunderviser. Hun er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Ernæring og Fysisk Aktivitet fra Ankerhus i Sorø. Cecilie er også højskolens søvncoach og kostvejleder. Cecilie har været en del af Ubberup Højskole siden 2011, og hun bor i lokalområdet sammen med sin mand Stefan, deres to sønner og hunden Luffe.

Mette Duerlund

UNDERVISER

mette@ubberup.dk

Underviser i: Ernæring, Kend din tallerken, Sundhed, Sans og smag, Yoga, Mindfulness

Mette er en del af skolens ernæringsteam og er med til, sammen med køkkenteamet, at sammensætte kosten på højskolen. Hun har en Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed samt en kandidat i Gastronomi og Sundhed fra Københavns Universitet. Hun har særligt haft faglig fokus på råvarer og smag og senest lavet et PhD-projekt omkring appetit, mæthed og madglæde. Mette har været en del af Ubberup Højskole siden 2021 og har netop købt hus på landet med sin kæreste Andreas.

Tonny Ehlers

UNDERVISER

tonny@ubberup.dk

Underviser i: Boldspil, Cirkeltræning, Løb, Mountainbike, Vandpolo, Førstehjælp 

Tonny har en bachelor i idræt. Han har tidligere arbejdet med overvægtige børn og som idrætskonsulent og førstehjælpsinstruktør. I 2000 var han med til at etablere Ubberup Højskole som livsstilshøjskole. Udover at undervise i idræt støtter han via konkret træningsvejledning vores elever i at nå personlige fysiske mål – både mens de er her, og så de har noget at arbejde videre med, når de kommer hjem. Tonny bor i Vipperød sammen med Sara, der er forstander på højskolen, og deres to tvillingedrenge.

Signe Kildegaard Goldbæk

UNDERVISER

signe@ubberup.dk

Underviser i: Step, Tabata, Cirkeltræning, Zumba m.m.

Signe underviser i motionsfag med høj musik og høj intensitet, og der er altid garanti for sved på panden, når man tjekker ind på Signes hold. Når hun ikke tænder op under elevernes forbrænding her på højskolen læser hun til pædagog – et studie hun afslutter i januar 2021. Hun er tidligere elev på højskolen, og så bor hun i Holbæk sammen med sin kæreste Emil, som hun faktisk har mødt under et ophold på Ubberup Højskole.

Pernille Lund Tronborg

UNDERVISER

pernille@ubberup.dk

Underviser i: Aquatræning, Pilates, Yoga, Form & Design 

Pernille er uddannet beklædningslærer og har tidligere været selvstændig designer gennem tre år. Hun har også undervist på Odense Håndarbejdsseminarium og på Nakskov Tekniske Skole. Derudover er hun uddannet yogalærer og pilatesinstruktør. Pernille har være tilknyttet højskolen siden 1996 og i en periode har hun også været forstander på højskolen. Pernille bor i en lærerbolig på højskolens område samme med sin mand René og deres børn.

Eva Miklos

UNDERVISER

eva@ubberup.dk

Underviser i: Billedkunst, Akvarel, Skulptur, Tegning

Eva er uddannet billedkunstner ved Det jyske Kunstakademi i Århus. Den sidste del af studietiden tilbragte hun i Cairo.
Hun har bl.a. lavet udsmykning af politistationen i Hørsholm, Amtshospitalet i Nykøbing Sj. og Kalundborg Svømmehal – og har udstillet på bl.a. Charlottenborg og Kunstnernes Efterårsudstilling. Eva har været på Ubberup Højskole siden 1999 og er ansvarlig for skolens malerværksted. Hun bor i lokalområdet sammen med billedkunstneren Henrik Andersen og deres to sønner.

Malthe Ibsen Sørensen

UNDERVISER

malthe@ubberup.dk

Underviser i: Verden i Flammer, Debat, Film & Virkelighed, Filosofi, Ugens Emne

Malthe er uddannet cand.mag. i samfundsfag og idéhistorie fra Københavns og Aarhus Universitet. Han har været underviser på statskundskab i København og været i praktik på den danske Ambassade i Litauen samt fungeret som boganmelder. Desuden varetager han skolens studievejledning.  Malthe er vild med gyserfilm og heavy metal og tager gerne eleverne med ud at udforske lokalområdet. Malthe har være en del af Ubberup Højskole siden 2011 og bor med sin kæreste Eva og to børn på Vesterbro.

Naima Halse Kirkefeldt

UNDERVISER & COACH

naima@ubberup.dk

Underviser i: Rød Tråd, Ro På

Naima er uddannet NLP Master Practitioner med en overbygning som coach. Hun har også en uddannelse som løsningsorienteret coach. På Ubberup Højskole varetager hun ud over undervisning individuelle samtaleforløb med skolens elever. Naima har tidligere arbejdet med bl.a. unge med særlige udfordringer. Inden for sundhedsområdet har hun i mange år været en ressource for Adipositasforeningen og har udviklet koncepter for overvægtige børn. Naima bor i Køge sammen med sin datter.

Rasmus Wede

KOMMUNIKATIONSANSVARLIG

rasmus@ubberup.dk
+45 2215 0255

Rasmus er uddannet multimediedesigner og har arbejdet med digital markedsføring og kommunikation gennem flere år. Han har ansvar for al højskolens kommunikation og markedsføring – både offline og online. Det er oftest ham, der svarer dig, hvis du skriver på vores sociale medier.

Lone Sloth Møller

ADMINISTRATIV LEDER

lone@ubberup.dk

Lone er uddannet markedsføringsøkonom og er ansvarlig for skolens økonomi. Lone er også leder for en del af det teknisk/administrative personale. Det er ofte Lone, der tager telefonen, når du ringer til højskolen, og det er hende, der kan svare på alle spørgsmål omkring betaling af et ophold på Ubberup Højskole.

Berit Sørensen

BOGHOLDER

berit@ubberup.dk

Berit er højskolens bogholder. Det er hende, der sørger for at alle tallene stemmer, og hun håndterer samtidig mange af de administrative opgaver. Når du ringer til højskolen, er der en stor chance for, at det er Berit, der tager telefonen. Det er også hende, der står for at lave kropsanalyse af de elever, der vælger det.

NY KØKKENLEDER PÅ VEJ ...

KØKKENLEDER

Kontakt køkkenpersonalet på: kokken@ubberup.dk

Gitte Frederiksen

KØKKENASSISTENT

Gitte er uddannet ernæringsassistent fra på Kalundborg Sygehus. Hun har været en del af vores køkkenteam siden 2004 og underviser desuden vores elever i at lave sund, lækker hverdagsmad i vores madværksted.

Mie Lindeblad

KØKKENASSISTENT

Mie er uddannet kok på Bromølle Kro. Hun har været en del af køkkenteamet på Ubberup Højskole siden 2007, hvor hun er med til at planlægge og lave de seks daglige lækre måltider, vi serverer for alle vores elever.

Charlotte Sørensen

KØKKENASSISTENT

Charlotte blev en del af køkkenteamet i januar 2022. Hun er uddannet køkkenassistent og har arbejdet i faget i mere end 20 år. Hun har bl.a. lavet mad til til elever på Lindenborg Efterskole og på Bagsværd Kostskole og Gymnasium.

Sabrina Welander

KØKKENASSISTENT

Sabrina er uddannet både tjener og gourmetslagter med speciale i delikatesse. Inden hun i januar 2022 blev en del af køkkenteamet på Ubberup, har hun senest arbejdet med delikatesse hos en slagter i Slagelse.

Jannie Larsen

KØKKENASSISTENT

Jannie har været en del at Ubberup Højsoles køkkenteam siden februar 2022. Hun er uddannet køkkenassistent og har s- inden hun kom til højskolen – gennem 11 år lavet mad til mellem 50 og 100 mennesker på et rehabiliteringscenter i København.

Hans-Henrik Kristensen

PEDEL

Hans-Henrik har været pedel på Ubberup Højskole siden 2014. Han uddannet tømrer og har arbejdet med praktisk talt alt inden for faget i en lang årrække. Han har bl.a. været med til at bygge en del huse på Sjælland.

Malene Sørensen

RENGØRINGSANSVARLIG

Malene er ansvarlig for, at Ubberup Højskole altid fremstår ren og pæn. Hun sørger også for, at hygge om os med blomster og planter både ude og inde. Malene har en lang karriere som bygningsmaler bag sig, men lagde penslen på hylden i januar 2022 for at blive en del af Ubberup Højskole.

Ibrahim Cehic

PEDELMEDHJÆLPER

Ibrahim har siden 2020 været en fast del af Ubberup Højskoles pedelteam. Han har bosniske rødder og er en rigtig handymand, der altid finder en løsning, og som kan reparere det meste.

Johnny Nielsen

PEDELMEDHJÆLPER

Johnny har siden 2015 været Hans-Henriks højre hånd, når det gælder vedligeholdelse af højskolen og pasning af vores mange udenomsarealer – særligt vores store park, hvor han sørger for, at græsset altid er fint trimmet.