Sara Simonsen

FORSTANDER

sara@ubberup.dk

Underviser i: Biking og Cykel & Krop

Sara er forstander på Ubberup Højskole og har det overordnede ansvar for skolens drift, udvikling og pædagogiske linje. Hun er uddannet sportstrainee på Sportsakademiet og var i 1998 med til at starte ‘Projekt Tarzan’ for overvægtige børn i alderen 8-12 år i Rødovre. Projektet lærte dem motion og idræt, de kunne overkomme og lærte dem og deres familier om sund kost og levevis. I 2000 var Sara med til at lancere Ubberup Højskole som livsstilshøjskole. Sara bor i Vipperød med sin mand Tonny, der er idrætsunderviser på højskolen, og deres tvillingedrenge.

Lars Jørgensen

UNDERVISER & COACH

lars@ubberup.dk

Underviser i: Rød tråd, Psykologi, Psykisk Førstehjælp

Lars er uddannet Master Trained Coach og NLP Psykoterapeut. Ud over undervisning tilbyder han højskolens elever individuel coaching og samtaleforløb. Lars har en baggrund fra reklamebranchen, bl.a. som produktions- og reklamechef gennem 15 år og har i mange år arbejdet med coaching, psykoterapi, organisations- og personaleudvikling. Lars har siden 2003 lært vores elever at sætte tanker og ord på deres forandringsproces. Han bor i en lærerbolig på højskolens område.

Cecilie Skov Larsen

ERNÆRINSFAGLIG LEDER

cecilie@ubberup.dk

Underviser i: Ernæring, Sundhed, Madvaner, Thai-bo, Zumba, Cirkeltræning, Puls/styrke

Cecilie er en del af skolens ernæringsteam, der sammen med køkkenet sammensætter kosten på skolen. Hun er tidligere gymnast og hun er en erfaren idrætsunderviser. Hun er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Ernæring og Fysisk Aktivitet fra Ankerhus i Sorø. Cecilie er også højskolens søvncoach og kostvejleder. Cecilie har været en del af Ubberup Højskole siden 2011, og hun bor i lokalområdet sammen med sin mand Stefan, deres to sønner og hunden Luffe.

Tonny Ehlers

UNDERVISER

tonny@ubberup.dk

Underviser i: Boldspil, Cirkeltræning, Løb, Mountainbike, Vandpolo, Førstehjælp 

Tonny har en bachelor i idræt. Han har tidligere arbejdet med overvægtige børn og som idrætskonsulent og førstehjælpsinstruktør. I 2000 var han med til at etablere Ubberup Højskole som livsstilshøjskole. Udover at undervise i idræt støtter han via konkret træningsvejledning vores elever i at nå personlige fysiske mål – både mens de er her, og så de har noget at arbejde videre med, når de kommer hjem. Tonny bor i Vipperød sammen med Sara, der er forstander på højskolen, og deres to tvillingedrenge.

Signe Kildegaard Goldbæk

UNDERVISER

signe@ubberup.dk

Underviser i: Step, Tabata, Cirkeltræning, Zumba m.m.

Signe underviser i motionsfag med høj musik og høj intensitet, og der er altid garanti for sved på panden, når man tjekker ind på Signes hold. Når hun ikke tænder op under elevernes forbrænding her på højskolen læser hun til pædagog – et studie hun afslutter i januar 2021. Hun er tidligere elev på højskolen, og så bor hun i Holbæk sammen med sin kæreste Emil, som hun faktisk har mødt under et ophold på Ubberup Højskole.

Eva Miklos

UNDERVISER

eva@ubberup.dk

Underviser i: Billedkunst, Akvarel, Skulptur, Tegning

Eva er uddannet billedkunstner ved Det jyske Kunstakademi i Århus. Den sidste del af studietiden tilbragte hun i Cairo.
Hun har bl.a. lavet udsmykning af politistationen i Hørsholm, Amtshospitalet i Nykøbing Sj. og Kalundborg Svømmehal – og har udstillet på bl.a. Charlottenborg og Kunstnernes Efterårsudstilling. Eva har været på Ubberup Højskole siden 1999 og er ansvarlig for skolens malerværksted. Hun bor i lokalområdet sammen med billedkunstneren Henrik Andersen og deres to sønner.

Lone Sloth Møller

ADMINISTRATIV LEDER

lone@ubberup.dk

Lone er uddannet markedsføringsøkonom og er ansvarlig for skolens økonomi. Lone er også leder for det teknisk/administrative personale, og en del af ledelsen på Ubberup Højskole. Det er ofte Lone, der tager telefonen, når du ringer til højskolen, og det er hende, der kan svare på alle spørgsmål omkring betaling af et ophold på Ubberup Højskole.

Gitte Frederiksen

KØKKENASSISTENT

Gitte er uddannet ernæringsassistent fra på Kalundborg Sygehus. Hun har været en del af vores køkkenteam siden 2004 og underviser desuden vores elever i at lave sund, lækker hverdagsmad i vores madværksted.

Mie Lindeblad

KØKKENASSISTENT

Mie er uddannet kok på Bromølle Kro. Hun har været en del af køkkenteamet på Ubberup Højskole siden 2007, hvor hun er med til at planlægge og lave de seks daglige lækre måltider, vi serverer for alle vores elever.

Charlotte Sørensen

KØKKENASSISTENT

Charlotte blev en del af køkkenteamet i januar 2022. Hun er uddannet køkkenassistent og har arbejdet i faget i mere end 20 år. Hun har bl.a. lavet mad til til elever på Lindenborg Efterskole og på Bagsværd Kostskole og Gymnasium.

Sabrina Welander

KØKKENASSISTENT

Sabrina er uddannet både tjener og gourmetslagter med speciale i delikatesse. Inden hun i januar 2022 blev en del af køkkenteamet på Ubberup, har hun senest arbejdet med delikatesse hos en slagter i Slagelse.

Hans-Henrik Kristensen

PEDEL

Hans-Henrik har været pedel på Ubberup Højskole siden 2014. Han uddannet tømrer og har arbejdet med praktisk talt alt inden for faget i en lang årrække. Han har bl.a. været med til at bygge en del huse på Sjælland.

Malene Sørensen

RENGØRINGSANSVARLIG

Malene er ansvarlig for, at Ubberup Højskole altid fremstår ren og pæn. Hun sørger også for, at hygge om os med blomster og planter både ude og inde. Malene har en lang karriere som bygningsmaler bag sig, men lagde penslen på hylden i januar 2022 for at blive en del af Ubberup Højskole.

Johnny Nielsen

PEDELMEDHJÆLPER

Johnny har siden 2015 været Hans-Henriks højre hånd, når det gælder vedligeholdelse af højskolen og pasning af vores mange udenomsarealer – særligt vores store park, hvor han sørger for, at græsset altid er fint trimmet.