Hvem er vi

Hvad er Ubberup Højskole?

Ubberup Højskole er en almen folkehøjskole og en livsstilshøjskole.

Lige som andre højskoler har fokus på kunst, sport eller måske musik, så har vi fokus på den sunde livsstil og varig livsstilændring. Siden år 2000 har livsstilsændring været vores speciale og vi er Danmarks første livsstilshøjskole. Måske du husker tv-programmerne “Livet er fedt”, der er optaget på Ubberup Højskole.

 

 

Derfor vælger vores elever Ubberup Højskole

Mange af vores elever vælger Ubberup Højskole fordi de er overvægtige og gerne vil opnå et vægttab, men det er langt fra alle. Fælles for alle vores elever er de gerne vil have en sundere livsstil og skabe en varig livsstilsændring.

Vi lover ikke en hurtig let slankekur, der med et snuptag løser alle problemer. Vi tror på det lange sunde træk, den varige livsstilændring, som man også kan få til at fungere derhjemme efter livsstilshøjskole opholdet.

Vi mener, at sundhed handler om mere end kroppen. Det mentale skal med. Derfor går motion, sund og velsmagende kost og mental sundhed hånd i hånd på vores livsstilhøjskole. Måske er de usunde vaner opstået som kompensation for stress, usikkerhed eller nedtrykthed.

Det er vores erfaring, at det er lettere at komme i gang med et sundere liv, hvis du også har den mentale side af sagen med. Vi tror derfor på at varige livsstilsændringer, starter med at du skal investere tid i dig selv og gøre noget godt for dig selv.

 

 

Motion, kost og personlig udvikling

En varig livsstilsændring bygger på flere elementer, som supplerer hinanden til en helhed – motion, kost og personlig udvikling.

Motion

Motion er en vigtig del af en sund livsstil og en forudsætning for et varigt vægttab. Vores idrætsundervisere har flere års praktisk erfaring og kender til alle udfordringerne på vejen mod en varig livsstilsændring. De viser vej til effektiv træning og motiverer dig til at yde en ekstra indsats, ligegyldigt på hvilket niveau du er.

 

 

Kost

Lige så vigtig som motion er kosten. Højskolens ernæringseksperter udregner hvor mange kalorier du bør få dagligt, og foreslår, hvordan kosten kan sammensættes, så der opnås det mest optimale resultat.

 

 

Personlig udvikling

Vi fokuserer på det hele menneske og arbejder derfor også med din mentale sundhed. Vi arbejder – gennem motivation og udfordringer – på at give dig redskaber til øget selvindsigt, selvværd og personlig udvikling. Som en del af vores livsstilshøjskole har vi dygtige coaches og psykoterapeuter som en fast del af vores lærerstab. Dem kan du booke til samtaler. Samtalerne er inkluderet i prisen for et langt ophold.

Endelig tilbyder vi også alment dannende og kreative fag. Vi lægger vægt på, at de sociale kompetencer kommer i spil og at alle blander sig i debatten og bidrager til fællesskabet.

Du kan læse mere om vores lærere her.

Sæt spotlight på din fremtid!

Har du brug for en afklaring omkring uddannelse eller job? Tilmeld dig et langt kursus og bliv klogere på dig selv!

Book en rundvisning
Læs mere om kurset

Download materiale

BROCHURE OM HØJSKOLEN

@ubberuphojskole