NYHEDER FRA UBBERUP HØJSKOLE

Her kan du blive opdateret med de seneste nyheder fra Ubberup Højskole

Engageret medarbejder tilUbberup Højskoles køkkenteam

Brænder du for at lave grøn og spændende hverdagsmad helt fra bunden til 100 mennesker i alle aldre? Vil du være en del af et kreativt og ambitiøst køkkenteam, som elsker at forkæle højskoleelever med sund og inspirerende mad?
Så mangler vi dig fra 1. maj eller hurtigst muligt derefter!
Vi er et kreativt køkken. Vi forholder os til madtrends, udvikler og laver velsmagende og sund hverdagsmad med masser af grønt, hvor sæsonens råvarer er en selvfølge og altid i fokus. Og vi har samtidig stor fokus på at undgå madspild! Du skal derfor både have lyst til at følge en opskrifter til punkt og prikke og samtidig have lyst til at byde ind med nye, spændende opskrifter, vi kan prøve af – med udgangspunkt i de nye kost- og klimaråd.

LÆS HELE STILLINGSOPSLAGET

Vi skal lære at lege med maden

Mette Duerlund er vild med mad, og nu skal hun være med til at videreudvikle den ernæringsfaglige linje, som en stor del af højskolens dna bygger på. Mette har en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, en kandidat i Gastronomi og Sundhed og en nyligt afsluttet Ph.d. med fokus på appetit – og på at bruge kroppen som kompas i forhold til vores spiseadfærd.
Vi er utrolig glade for, at hun nu skal være en del af vores faste lærerteam.

LÆS HELE ARTIKLEN

Følg os på Instagram

Tilmeld nyhedsbrevet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.