NYHEDER FRA UBBERUP HØJSKOLE

Her kan du blive opdateret med de seneste nyheder fra Ubberup Højskole

FOREDRAG - Nadja og de 170 kilo

I 2012 tjekkede Nadja Engsig ind på Ubberup Højskole – med en kropsvægt på over 170 kilo. Kilo, som var blevet hendes skjold mod alt det svære i livet. Kilo, som var et udtryk for, at hun ret tidligt i livet lærte sig, at marsbarer og makrelmadder med mayonnaise var lig med kærlighed og tryghed. Et liv, hun også forsøgte at fikse med både alkohol, hash, sex og selvskade.
Opholdet på Ubberup Højskole blev på flere måder startskuddet til et lettere liv – ikke bare fysisk, men også mentalt.

LÆS HELE ARTIKLEN

Ubberupsæben - lav den selv

Har du overvejet at lave din egen sæbe, men ikke lige ved, hvordan du skal komme i gang?
Pernille, som er en del af det kreative team på Ubberup Højskole, laver på hvert ophold sæbeværksted for eleverne, hvor de kan lave deres helt egne sæber.
På vores Livsstilsblog kan du finde opskriften på den populære Ubberupsæbe – og en video, hvor guider Pernille dig til, hvordan du gør.

LÆS HELE ARTIKLEN

Vi skal turde lege med maden

Mette Duerlund er vild med mad, og hun er sammen med vores ernæringsvejleder, Cecilie, i med til at videreudvikle den ernæringsfaglige linje, som en stor del af højskolens dna bygger på. Mette er den seneste tilkomne i teamet, og hun har en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, en kandidat i Gastronomi og Sundhed og en nyligt afsluttet Ph.d. med fokus på appetit – og på at bruge kroppen som kompas i forhold til vores spiseadfærd. Hun vil gerne lære eleverne – og alle os andre – at lege med maden.

LÆS HELE ARTIKLEN

Følg os på Instagram

Tilmeld nyhedsbrevet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.