4 pers.
Det skal du bruge:
400 gram hakket oksekød
150 gram løg i tern
4-6 fed finthakket hvidløg
2 spsk. olie
350 gram groftrevne rodfrugter
2 dåser hakkede tomater
1 dåse koncentreret tomatpure
2 spsk. balsamicoeddike eller citronsaft
1 spsk. basilikum
1 spsk. oregano
Evt. 1-2 dl oksebouillon
Salt og peber
Sådan gør du:
- Varm olien op i en gryde og tilsæt løg og hvidløg. Lad dem stege til de bliver klare.
- Tilsæt hakket oksekød, lad det blive brunt og tilsæt derefter rodfrugter, hakkede tomater, tomatpure, basilikum og oregano, og krydr med salt og peber.
- Læg låg på gryden og lad den simre i ca. 30 min.
Tilsæt evt. bouillon, hvis kødsaucen virker ”tør”. Slut af med lidt balsamicoeddike.
Serveres med fuldkornsspaghetti
Serveringsforslag:
Hvis du har lyst til at servere en sprød salat til, så kan vi anbefale en skål med mango råkost med spidskål