4 personer
Denne råkost med mango er en af de meget populære råkostsalater, når den kommer på buffeten på Ubberup Højskole. Det er det særlige mix mellem sødt, syrligt og sprødt, der gør, at råkosten er god til både en selvstændig frokostsalat med f.eks. et stykke surdejsbrød eller som friskt tilbehør til kød fra sommergrillen.
Det skal du bruge:
150 g mango i tern
350 g snittet spidskål (ikke for fint)
frisk basilikum, grofthakket
bredbladet persille, grofthakket
Dressing:
1 stk. lime (revet skal og saft)
2 spsk. olie
½ dl vand
salt og peber
Sådan gør du:
- Læg mango i tern i en skål
- Bland dressingen sammen og hæld den over mangofrugten
- Hak basilikum og bredbladet persille groft
- Bland mango og krydderurter sammen med spidskål
Retten indeholder 350 g grønt.
Kcal | Protein | Fedt | Kulhydrat | Kostfiber | |
100 g | 75 | 1,5 | 5 | 7,5 | 2 |