Sex på dagsordenen - Ugekursus - AFLYST

Er du interesseret i sex, nydelse, krop, køn og normer? Så er dette ugekursus lige noget for dig!

D. 11. februar - D. 17. februar

sex på dagsordenen
Tilmeld dig her!

Sex på dagsordenen!

Er du interesseret i sex, nydelse, krop, køn og normer? Så er dette ugekursus lige noget for dig! På kurset udforsker vi sammen disse emner gennem oplæg, dialog og reflektionsøvelser for at få en større forståelse for os selv og hinanden. Det eneste det kræver, er et åbent sind og nysgerrighed.

I ”Sex og nydelse” er der fokus på de eksisterende seksuelle normer i samfundet og hvordan de påvirker vores seksuelle liv og udfoldelse. For at kunne forstå vores egen nydelse og velvære i sex, søger vi at gøre os beviste om normerne der præger os, for at kunne til og fravælge det vi selv trives bedst med. Derudover gennemgår vi forskellige erotiske typer og I bliver præsenter for, hvordan seksuel nydelse er forskellig fra person til person. Vi vil snakke om  sexlegetøj, så vi i fællesskab kan lære, hvordan det kan bidrage til den seksuelle oplevelse og bidrage til nydelse i sexlivet.

I emnet ”Krop” flyttes fokus til de kropslige normer og hvordan de påvirker vores velvære i hverdagslivet, sexlivet og i vores daglige interaktioner. Vi dykker ned i, hvordan man kan møde sin egen krop med kærlighed og hvordan kropstryghed kan have en positiv effekt på både vores daglige og seksuelle liv.

I ”Køn” udforsker vi vores viden om sociale og biologiske køn. Vi kommer blandt andet omkring, hvordan vores køn påvirker, hvordan vi bliver set i hverdagen, hvordan vi møder hinanden og hvilken rolle det har for vores seksualitet og væren.

Kurset er queerpositivt, sexpositivt, feministisk og kropspositivt. Ved at fordybe os i forskellige perspektiver på sex, krop, normer og køn, får vi i fællesskab en uge med plads til refleksion, læring, velvære og tryghed.)

Kurset er for alle – uanset alder, køn, størrelse, etnicitet mm. Udover det planlagte program, er der morgensamlinger hver morgen og få aktiviteter sammen med de andre højskoleelever fra det lange ophold. Der er seks daglige måltider med mulighed for både allergivenlig og vegetarisk/vegansk kost.

Tilmeld dig Sex på dagsordenen i formularen herunder

Ugens underviser:

Jeg hedder Helene Dam Fleischer (hun/hende) og bor i København. Til daglig er jeg seksualunderviser i Sex & Samfund og højskolelærer på Ubberup Højskole, hvor jeg primært underviser i sex, krop, normer, selvkærlighed og dans. I min fritid er jeg burlesquedanser – en danseform, der har bidraget til min egen selvkærlige udvikling og seksuelle frigørelse. Jeg har en bachelor i psykologi og filosofi og videnskabsteori og er i gang med en kandidat i socialpsykologi og læring på Roskilde Universitet.

Instagram: @_hippiehoe_

Hvis du har spørgsmål eller har brug for mere information om kurset, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Tilmeld dig her

11. februar – 17. februar – 1 uge – AFLYST

Skolens ansatte

Om os

Vi er et team af fagligt stærke undervisere, der alle er faguddannede og har mange års praktisk erfaring inden for deres felt. Vi brænder for at skabe de allerbedste rammer for vores elever, og gennem hele livsstilsopholdet støtter og motiverer vi alle elever på vejen til en sund og varig livsstilsændring.

Læs mere
Kontakt os

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til, hvordan det er at være elev på vores livsstilshøjskole, så ring til os på tlf. 59 50 00 80. Vi sidder klar til at tage telefonen mandag-fredag fra kl. 08.30-14.30. Vil du gerne se os lidt an, inden du tilmelder dig et ophold, så er du meget velkomme til at komme og besøge os – vi er faktisk ret vilde med at vise vores højskole frem. Book en rundvisning via formularen her.

KontaktBook rundvisning