Vejen til selvkærlighed - Ugekursus

Har du brug for at prioritere dig selv og skabe rum til ro og fordybelse? Så er dette kursus skræddersyet til dig. 

D. 10. marts - D. 16. marts 2024

vejen til selvkærlighed
Tilmeld dig her

Vejen til Selvkærlighed!

Har du brug for at prioritere dig selv og skabe rum til ro og fordybelse? Så er dette kursus skræddersyet til dig. Gennem oplæg, dialog og øvelser udforsker vi sammen, hvordan du kan skabe mere kærlighed til dig selv i din hverdag. Kurset kræver ingen forhåndsviden, men blot at du møder op, præcis som du er.

Gennem forskellige metoder og tilgange gennemgår vi på dette kursus redskaber til at yde egenomsorg – både igennem kropslige øvelser og meditative refleksionsøvelser.

Vi øver os på at være til i vores krop og omgivelser gennem kropsafspænding og gennem tilstedeværelse i naturen med bevidsthed, nærvær og plads til reflektion.

Gennem forskellige refleksionsopgaver, får du mulighed for at kigge på det, der fylder for dig og påvirker din energi både positivt og negativt og vi skaber tid til, at du kan fordybe dig i det. Der vil både blive skabt rum til individuel refleksion, men også til guidet sparring og dialog med dine medkursister.

Vi arbejder desuden med dans som en kropsfrigørende og selvkærlig aktivitet, hvor femininitet og sensualitet får plads til at udfolde sig. Gennem bevægelse arbejder vi med vores kropsbillede og skaber ro i kroppen. Målet er ikke at ændre på kroppen, men i stedet øve os i at sende kærlighed til den og acceptere den, præcis som den er.

Målet med kurset er, at du kan komme ned i tempo og fordybe dig i dig selv og få tilbudt forskellige redskaber til at skabe en bevidsthed om egenomsorg og øve dig på selvkærlighed, der kan bidrage til en mere rolig, nærværende og sanselig hverdag.

Kurset er for alle – uanset alder, køn, størrelse, etnicitet mm. Udover det planlagte program, er der morgensamlinger hver morgen og få aktiviteter sammen med de andre højskoleelever fra det lange ophold. Der er seks daglige måltider med mulighed for både allergivenlig og vegetarisk/vegansk kost.

Tilmeld dig Vejen til selvkærlighed i formularen herunder

Ugens underviser:

Jeg hedder Helene Dam Fleischer (hun/hende) og bor i København. Til daglig er jeg seksualunderviser i Sex & Samfund og medarbejder i Peech. Derudover er jeg højskolelærer på Ubberup Højskole, hvor jeg primært underviser i sex, krop, normer, selvkærlighed og dans. I min fritid er jeg burlesquedanser – en danseform, der har bidraget til min egen selvkærlige udvikling og seksuelle frigørelse. Jeg har en bachelor i psykologi og filosofi og videnskabsteori og er i gang med en kandidat i socialpsykologi og læring på Roskilde Universitet.

Instagram: @_hippiehoe_

Hvis du har spørgsmål eller har brug for mere information om kurset, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Tilmeld dig her

10. marts –  16. marts 2024 – 1 uge

Skolens ansatte

Om os

Vi er et team af fagligt stærke undervisere, der alle er faguddannede og har mange års praktisk erfaring inden for deres felt. Vi brænder for at skabe de allerbedste rammer for vores elever, og gennem hele livsstilsopholdet støtter og motiverer vi alle elever på vejen til en sund og varig livsstilsændring.

Læs mere
Kontakt os

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til, hvordan det er at være elev på vores livsstilshøjskole, så ring til os på tlf. 59 50 00 80. Vi sidder klar til at tage telefonen mandag-fredag fra kl. 08.30-14.30. Vil du gerne se os lidt an, inden du tilmelder dig et ophold, så er du meget velkomme til at komme og besøge os – vi er faktisk ret vilde med at vise vores højskole frem. Book en rundvisning via formularen her.

KontaktBook rundvisning