RO PÅ - Ro på Nervesystemet

Trænger du til en uge dedikeret til dig selv, selvomsorg og indre ro? Velkommen til kurset "RO PÅ - Ro på Nervesystemet"! I løbet af denne uge dykker vi ind i en praktisk rejse og lidt let teoretisk, der sætter fokus på din velvære. 

26. november - 2. december

eller

14. januar - 20. januar

ro på kursus ugekursus ubberup højskole

Velkommen til kurset “RO PÅ – Ro på Nervesystemet”!

I løbet af denne uge dykker vi ind i en praktisk rejse og lidt let teoretisk, der sætter fokus på din velvære.
Gennem en harmonisk blanding af aktiviteter og refleksion vil du opdage nye niveauer af selvomsorg og selvkærlighed.
Vores program omfatter: Lidt Yin Yoga, med blide stræk og mindful bevægelse. En nærende start, der giver kroppen energi.

Åndedrætsøvelser: Lær teknikker til at berolige sindet og harmonisere dit nervesystem. Vejrtrækning er nøglen til indre ro.

Mindful Walking: Gå med opmærksomhed og nyd naturens skønhed. Skab forbindelse mellem krop og sind.

Mindfulness og visualiseringsmeditationer: Guidede sessioner for at berolige sindet, forbedre fokus og fremme positivitet.

Pausekvalitet: Udforsk vigtigheden af pauser og lære at integrere dem i din daglige rutine. Hvordan plejer du dig selv?

Andre praktiske Ro på-Øvelser: Opdag en bred vifte af teknikker, der hjælper med at skabe indre ro og harmoni i en travl verden. Vores mål er at give dig inspiration og redskaber til at opnå ro i sindet og balance i hverdagen. Vi udforsker konceptet egenomsorg dybere og identificerer, hvad der specifikt betyder egenomsorg for dig.

Tilmeld dig “RO PÅ – Ro på Nervesystemet” og invester en uge i at forstå dig selv bedre, dyrke indre ro og styrke dit nervesystem.

Tilmeld dig RO PÅ – Ro på nervesystemet i formularen herunder

ro på kursus unge par Ny livsstil på Højskole

Ugens underviser:

Naima Halse Kirkefeldt

Naima er uddannet NLP Master Practitioner med en overbygning som coach. Hun har også en uddannelse som løsningsorienteret coach, mindfulness instruktør, par-tjeks vejleder og udvikler af selv coaching appen “Boost Your Love” 

Gennem de sidste 10 år har Naima På Ubberup Højskole varetaget undervisning og individuelle coaching samtaleforløb med skolens elever.

Tilmeld dig her

26. november –  2. december  – 1 uge

eller

14. januar –  20. januar – 1 uge

Trin 1 af 5

  • RO PÅ: Ro på nervesystemet

    Trænger du til en uge dedikeret til dig selv, selvomsorg og indre ro? Velkommen til kurset "RO PÅ - Ro på Nervesystemet"! I løbet af denne uge dykker vi ind i en praktisk rejse og lidt let teoretisk, der sætter fokus på din velvære.
  • Vi udbyder 2 "RO PÅ" -ugekurser. Derfor skal du vælge hvilket du gerne vil deltage på

Skolens ansatte

Om os

Vi er et team af fagligt stærke undervisere, der alle er faguddannede og har mange års praktisk erfaring inden for deres felt. Vi brænder for at skabe de allerbedste rammer for vores elever, og gennem hele livsstilsopholdet støtter og motiverer vi alle elever på vejen til en sund og varig livsstilsændring.

Læs mere
Kontakt os

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til, hvordan det er at være elev på vores livsstilshøjskole, så ring til os på tlf. 59 50 00 80. Vi sidder klar til at tage telefonen mandag-fredag fra kl. 08.30-14.30. Vil du gerne se os lidt an, inden du tilmelder dig et ophold, så er du meget velkomme til at komme og besøge os – vi er faktisk ret vilde med at vise vores højskole frem. Book en rundvisning via formularen her.

KontaktBook rundvisning