Friluftsliv i Åmosen

Kurset henvender sig til voksne i alle aldre, der gerne vil mærke naturen på egen krop og sjæl, og komme nærmere på en forståelse af dens rigdom.

16. oktober - 22. oktober

friluftsliv kursus ubberup højskole ugekursus

Velkommen til kurset “Friluftsliv i Åmosen”!

Kurset henvender sig til voksne i alle aldre, der gerne vil mærke naturen på egen krop og sjæl, og komme nærmere på en forståelse af dens rigdom – og nyde at der stadig findes områder, som det 8500 ha. store Naturpark Åmosen.

Vi starter og slutter kurset på Ubberup Højskole, hvor vi vil opleve alt det gode fra højskolelivet med aktiviteter, foredrag, sang og god og sund mad fra Ubberup Højskoles berømte køkken.

Ellers vil en stor del af kurset have base i den smukke Naturpark Åmosen, hvor vi overnatter i Åmosenaturcamp og selv står for at finde og lave maden. Vi skal snitte og bygge, lærer om istiden og stenalderen i Danmark, dyrke yoga og bare nyde den fantastiske smukke natur omkring Åmosen.

Se skemaet for ugen herunder

Se skema

Tilmeld dig Friluftsliv i Åmosen i formularen herunder

logo åmosen friluftsliv kursus ugekursus på ubberup højskole

Ugens underviser:

Katrine Møhl

Katrine er uddannet på Landbohøjskolen indenfor havebrugszoologi, og har efterfølgende tilføjet Miljø Ingeniør til hendes CV. Derudover har Katrine en stor erfaring indenfor undervisning og omtaler sig selv som naturnørd.

Katrine har ejet Åmosenaturcamp siden 2011 og har derfor en stor interesse og viden om området.

Derudover vil Ubberup Højskoles faste lærerteam også stå for en del af undervisningen.

Tilmeld dig her

16. oktober –  22. oktober  – 1 uge

Trin 1 af 5

  • Ugekursus | Friluftliv

    D. 16. oktober - D. 22. oktober

Skolens ansatte

Om os

Vi er et team af fagligt stærke undervisere, der alle er faguddannede og har mange års praktisk erfaring inden for deres felt. Vi brænder for at skabe de allerbedste rammer for vores elever, og gennem hele livsstilsopholdet støtter og motiverer vi alle elever på vejen til en sund og varig livsstilsændring.

Læs mere
Kontakt os

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til, hvordan det er at være elev på vores livsstilshøjskole, så ring til os på tlf. 59 50 00 80. Vi sidder klar til at tage telefonen mandag-fredag fra kl. 08.30-14.30. Vil du gerne se os lidt an, inden du tilmelder dig et ophold, så er du meget velkomme til at komme og besøge os – vi er faktisk ret vilde med at vise vores højskole frem. Book en rundvisning via formularen her.

KontaktBook rundvisning