Ung, Trivsel & Livsgnist - En Inspirationsuge

En spændende og berigende inspirationsuge, perfekt til unge eller ungdommelige sjæle! I løbet af denne uge vil du have mulighed for at styrke forskellige aspekter af dit liv, få større kendskab til dig selv, øge dit selvværd og selvtillid og skabe en fornyet gnist i din tilværelse. 

5. november - 11. november

kursus for unge ubberup højskole

Ung, Trivsel & Livsgnist!

På dette kursus vil vi berøre en række emner, der vil inspirere og udfordre dig:

Dit Livshjul: Vi vil udforske alle aspekter af dit liv i en 360-graders tilgang. Fra selvværd og selvtillid til din rolle som ven i fællesskabet. Vi vil også udforske dine overbevisninger og tankemønstre, og se om de er dine holdspillere eller sabotører. Vi vil give dig et kommunikationspowerboost og hjælpe dig med at blive en stærk lytter og samtidig stå ved dig selv, udtrykke dine meninger på en hjertelig måde.

Ro i Nervesystemet: Vi vil arbejde med at skabe ro i dit nervesystem og give dig værktøjer til at håndtere stress og finde balance. Vi vil se på kvaliteten af dine pauser og lære dig om vigtigheden af egenomsorg.

Kærlighed og Sanselighed: Vi vil dykke ned i emner som kærlighed, seksualitet, samspil og sanselighed. Vi vil udforske de 5 erotiske typer og lære dig, hvordan du kan skabe dybere og mere nærende forbindelser.

Vores undervisningsform omfatter klasseundervisning, gruppesamtaler, gruppeøvelser og plenumdiskussioner. Du vil også have tid til individuelle øvelser, hvor du kan reflektere og integrere det lærte i din egen personlige udvikling.

Hele ugen serverer vores Danmarksberømte køkken velsmagende, sund og lækker mad!

Tag med på denne inspirationsuge og få redskaber og viden til at styrke dit liv og skabe en endnu bedre udgave af dig selv. Tilmeld dig i dag og vær med til at skabe en uge fyldt med læring, vækst og fællesskab i et højskolemiljø.

Tilmeld dig Ung, Trivsel & Livsgnist i formularen herunder

ro på kursus unge par Ny livsstil på Højskole

Ugens underviser:

Naima Halse Kirkefeldt

Naima er uddannet NLP Master Practitioner med en overbygning som coach. Hun har også en uddannelse som løsningsorienteret coach, mindfulness instruktør, par-tjeks vejleder og udvikler af selv coaching appen “Boost Your Love” 

Gennem de sidste 10 år har Naima På Ubberup Højskole varetager undervisning og individuelle coaching samtaleforløb med skolens elever.

Tilmeld dig her

5. november –  11. november  – 1 uge

Trin 1 af 5

  • Ung, Trivsel og Livsgnist: En inspirationsuge for dig på 17,5-25 år

    Velkommen til en spændende og berigende inspirationsuge, skræddersyet til unge som dig! I løbet af denne uge vil vi udforske og styrke forskellige aspekter af dit liv, så du kan få større kendskab til dig selv, øge dit selvværd og selvtillid samt skabe en fornyet gnist i din ungdomstid.

Skolens ansatte

Om os

Vi er et team af fagligt stærke undervisere, der alle er faguddannede og har mange års praktisk erfaring inden for deres felt. Vi brænder for at skabe de allerbedste rammer for vores elever, og gennem hele livsstilsopholdet støtter og motiverer vi alle elever på vejen til en sund og varig livsstilsændring.

Læs mere
Kontakt os

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til, hvordan det er at være elev på vores livsstilshøjskole, så ring til os på tlf. 59 50 00 80. Vi sidder klar til at tage telefonen mandag-fredag fra kl. 08.30-14.30. Vil du gerne se os lidt an, inden du tilmelder dig et ophold, så er du meget velkomme til at komme og besøge os – vi er faktisk ret vilde med at vise vores højskole frem. Book en rundvisning via formularen her.

KontaktBook rundvisning