Hvad siger eleverne

Hvad siger eleverne?

Vi er sikre på at vores elever alle får en oplevelse for livet på Ubberup Højskole. Vi har fået nogle af dem til at fortælle, hvordan deres ophold har påvirket deres liv.

Mød vores tidligere elever på Facebook

Du kan også møde mange af vores tidligere elever på Facebook. Her har de oprettet gruppen “Ubberup Højskole“, hvor de deler meninger, erfaringer og svarer på spørgsmål fra kommende elever. 


Fie og Andreas fortæller om det unikke fællesskab

Hør blandt andet Fie fortælle, at hun ikke var vild med træning før i tiden, men at træningsfællesskabet på livsstilshøjskolen har gjort, at motionen er blevet en fast del af hendes liv, og noget, hun ikke kan undvære.


My og Cora siger: Gør det! Gør det! Gør det!

Egentlig var målet for My og Cora at komme på Ubberup Højskole og hurtigt tabe nogle kilo. Og de har tabt sig. Men de har også fundet ud af, at det vigtigste ved opholdet var, at de fandt glæden ved at spise sundt og dyrke motion.


Jakob tog på Ubberup for at kickstarte en livsstilsændring

Til daglig arbejder Jakob Martin Pedersen som ingeniør på DTU. For meget arbejde gjorde, at Jakob ikke fik rørt sig nok, og når han kom hjem valgte han de nemme – og samtidig usunde – løsninger, når han skulle spise. En dag blev det for meget og Jakob valgte at starte en livsstilsændring ved at tage på Ubberup Højskole.


Kamilla og Camilla: Derfor tog vi på Ubberup Højskole

Det var egentlig for at tabe sig, at Camilla tog på Ubberup Højskole, men hun lærte meget mere og andet end hun havde forventet. Ud over at tabe sig ville Kamilla gerne blive mere social og komme over sin generthed. Og det er gået meget fint, fortæller hun. Begge Camilla’er er enige om, at der er plads til alle på Ubberup Højskole.


Jonas genfandt den gode form og lysten til motion

Da Jonas flyttede hjemmefra boede han alene i en lille lejlighed i Slagelse. Mange selvstudiedage gjorde, at maden skulle være nem og hurtig, og megen motion blev det heller ikke til. Pizza, burgere og cola var meget normalt at spise hver dag. Til sidst blev det for meget. Først da han tilmeldte sig et ophold på Ubberup Højskole skete der for alvor noget med livsstilen. Nu tre måneder efter opholdet og 25 kg lettere, løber Jonas tre gange om ugen og besøger flittigt det lokale fitnessdk.


Det handler ikke kun om sund mad og vægttab

At gå på Ubberup Højskole handler ikke kun om sund kost, motion og vægttab. Mange opdager, at det mentale er mindst lige så vigtigt. Hør om seks tidligere elevers erfaringer fra højskolen.


Fællesskabet og de andres betydning

At gå på højskole er at blive del af et fællesskab. Mange oplever fællesskabet på en højskole som særlig stærkt og udviklende fordi man er så meget sammen.


Alvilda havde brug for et pusterum

Alvilda gik på Ubberup Højskole i efteråret 2014. Her fortæller hun om sin oplevelse. Hun siger bl.a.: “Jeg synes, at man skal investere i sit eget helbred, og det tror jeg, at man kan gøre rigtig godt heroppe på Ubberup Højskole. For vi fokuserer på kosten, vi fokuserer på motionen, men vi fokuserer også på det mentale, sådan at man får hovedet med, og man bliver glad af at være her.”


Stine Engberg

Som helt ung blev Stine Engberg i en årrække ydmyget af en kæreste i en sådan grad, at hun tog 30 kilo på. På Ubberup Højskole har hun gjort op med fortid og overvægt. Læs hele Stines historie her..


Familien Bornø

Familien Bornø fra Gilleleje med Bettina som omdrejningspunkt er en helt speciel historie for Ubberup Højskole, fordi de viser, hvor forskellige udgangspunkter man kan have for at søge inspiration til en ny og sundere livsstil. Læs hele historien her..


Kasper Dahl Christensen

Kasper Dahl Christensens liv har handlet om masser af håndbold – og for meget mad. På idrætshøjskolen tog han 10 kilo på på grund af de fire pizzabarer og tre tankstationer der lå tæt på skolen. Læs hele Kaspers historie her..


Christina Bondegaard Frederiksen

Christina Bondegaard Frederiksen brugte fire teenage-år på Herlev Hospital på grund af kræft i skjoldbruskkirtelen. På Ubberup Højskole er hun kommet i gang med livet igen – gladere og en hel del lettere. Læs hele Christinas historie her..

Sæt spotlight på din fremtid!

Har du brug for en afklaring omkring uddannelse eller job? Tilmeld dig et langt kursus og bliv klogere på dig selv!

Book en rundvisning
Læs mere om kurset

@ubberuphojskole