I højskolens køkken sker der altid nye ting, så i går blev der serveret en ny salat, nemlig spidskål med edamamebønner. En enkel, men rigtig lækker opskrift. Prøv den, den kan anbefales.

Spidskål med edamamebønner (4 pers.)

Det skal du bruge:
200 g snittet spidskål
200 g edamamebønner
200 g agurk, skrå skiver uden kerner
100 g rødløg i tynde både

Dressing:
2 spsk. olivenolie
4 spsk. citronsaft
6 spsk. vand
Salt og peber

Sådan gør du:

  • Bland alle ingredienserne til råkosten
  • Bland dressingen, smag til salt og peber
  • Hæld dressingen over råkosten lige før servering

Næringsindhold:

Kcal Protein Fedt Kulhydrat Kostfiber
Pr. 100 g 76 3,5 4 5 2

 

Bliv inspireret af vores andre opskrifter i Kogebogen 2, 3 eller 4