I højskolens køkken sker der altid nye ting, så i går blev der serveret en ny salat, nemlig spidskål med edamamebønner. En enkel, men rigtig lækker opskrift. Prøv den, den kan anbefales.
Spidskål med edamamebønner (4 pers.)
Det skal du bruge:
200 g snittet spidskål
200 g edamamebønner
200 g agurk, skrå skiver uden kerner
100 g rødløg i tynde både
Dressing:
2 spsk. olivenolie
4 spsk. citronsaft
6 spsk. vand
Salt og peber
Sådan gør du:
- Bland alle ingredienserne til råkosten
- Bland dressingen, smag til salt og peber
- Hæld dressingen over råkosten lige før servering
Læs mere:
Næringsindhold:
Kcal | Protein | Fedt | Kulhydrat | Kostfiber | |
Pr. 100 g | 76 | 3,5 | 4 | 5 | 2 |
Bliv inspireret af vores andre opskrifter i Kogebogen 2, 3 eller 4