Er du vild med nemme salater? Så får du her opskriften på en af vores mest populære salater – fyld med masser af vitaminer og smag.
Vores køkkenleder, Hanne, guider dig i videoen længere nede på siden 👇👇 til to måder at lave den på: den nemme og den virkelig nemme 😃
God fornøjelse og velbekomme!😃
4. pers.
Det skal du bruge:
200 g fint snittet rødkål
200 g groft revet gulerod
150 g hakket grønkål
50 g tranebær
25 g saltede græskarkerner
Dressing:
½ dl olivenolie
½ dl citronsaft
½ dl vand
Evt. lidt honning
Salt og peber
Sådan gør du:
- Hæld alle grøntsagerne og tranebær op i en skål og bland det godt sammen
- Bland dressingen, smag til med salt og peber og evt. lidt honning
- Hæls dressingen over salaten og vend forsigtigt
- Bland ristede græskarkerner i råkosten lige før servering
TIPS: Alle grønsagerne til denne råkost kan købes færdigsnittede i de fleste supermarkeder
– det samme gælder de ristede græskarkerner.
Lav råkost til 2 dage ad gangen, så du har til næste dags frokost eller til madpakken.
Retten indeholder 550 g grønt
Kcal | Protein | Fedt | Kulhydrat | Kostfiber | |
Pr. 100 g | 135 | 2 | 8 | 13 |
2
|