Rødkålsråkost med grønkål

Er du vild med nemme salater? Så får du her opskriften på en af vores mest populære salater – fyld med masser af vitaminer og smag.
Vores køkkenleder, Hanne, guider dig i  videoen længere nede på siden 👇👇 til to måder at lave den på: den nemme og den virkelig nemme 😃

God fornøjelse og velbekomme!😃

4. pers.

Det skal du bruge:

200 g                 fint snittet rødkål
200 g                 groft revet gulerod
150 g                 hakket grønkål
50 g                   tranebær
25 g                   saltede græskarkerner

Dressing:
½ dl                    olivenolie
½ dl                    citronsaft
½ dl                    vand
Evt. lidt honning
Salt og peber

Sådan gør du:

  • Hæld alle grøntsagerne og tranebær op i en skål og bland det godt sammen
  • Bland dressingen, smag til med salt og peber og evt. lidt honning
  • Hæls dressingen over salaten og vend forsigtigt
  • Bland ristede græskarkerner i råkosten lige før servering

TIPS: Alle grønsagerne til denne råkost kan købes færdigsnittede i de fleste supermarkeder
– det samme gælder de ristede græskarkerner.
Lav råkost til 2 dage ad gangen, så du har til næste dags frokost eller til madpakken.

Retten indeholder 550 g grønt

Kcal Protein Fedt Kulhydrat Kostfiber
Pr. 100 g 135 2 8 13  

2