Rødkål med æbler
Rødkål hører vinteren og julen til, men her får du opskriften på en lidt anderledes salat med rødkål, æbler og valnødder. En rigtig vintersalat.
4 personer
Det skal du bruge:
200 g æbler, groftrevne
200 g rødkål, fintsnittet
25 g valnødder, grofthakkede
Dressing:
200 g kvark
2 spsk. citronsaft
1 spsk. sukker
salt og peber
Sådan gør du:
• Smag kvark til med citronsaft, sukker, salt og
peber.
• Riv æblerne ned i kvarkdressingen.
• Bland rødkål i dressingen.
• Drys salaten med valnødder lige før servering.
Retten indeholder 200 g grønt
Læs mere:
Kcal | Protein | Fedt | Kulhydrat | Kostfiber | |
Pr. 100 g | 83 | 5 | 3 | 9,5 | 1,5 |
Denne opskrift kommer fra vores Kogebogen 3