Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger

 

Om højskolen

Vi er en livsstilshøjskole som siden år 2000 har arbejdet med sundhed og livsstilsændringer. Vores tilgang er, at vejen til en varig livsstilsændring starter med, at man gør noget godt for sig selv. Du kan læse mere om hvordan vi gør her

 

Lange ophold

Vores lange ophold er på 12-15 uger. Vi udbyder et vinterhold, et forårshold og et efterårshold. Du kan læse mere om vores lange ophold og datoer her

 

Sommerkurser

Vi udbyder to sommerkurser af henholdsvis en og to ugers varighed. Dem kan du læse mere om her

 

Eleverne

Vi har plads til ca. 80 elever på højskolen.

Alderssammensætningen er bred, vi har elever i alle aldre fra 18 år og opefter. Du kan læse mere om, hvad eleverne siger om at gå på højskolen her

 

Fagene

På både vores lange ophold og sommerkurser kan du selv sammensætte dit eget skema. Enkelte fag er obligatoriske, men ellers kan du frit vælge mellem en lang række fag inden for motion, ernæring, kreative fag, samfunds- og politiske fag. Du kan læse mere om vores fag her

 

Maden på højskolen

På højskolen spiser vi 6 gange om dagen: Morgenmad, formiddagsmellemmåltid, frokost, eftermiddagsmellemmåltid, aftensmad og aftensmellemmåltid.

Vores dygtige køkken står for alle måltiderne, så du skal ikke selv tænke på at lave mad, mens du er elev på højskolen. På vores lange hold kan du dog vælge at have sund madlavning på skemaet.

Du kan læse mere om vores kostfilosofi her

 

Specialkost

Særlig kost kan fås efter forhåndsaftale med skolens ernæringsteam. Skriv på tilmeldingsblanketten, hvis du ønsker specialkost eller hvis der er noget, du ikke kan tåle.

 

Værelser

I højskolens fire bygninger med elevværelser findes der tre typer værelser:

1) Enkeltværelse med eget bad og toilet
2) Enkeltværelse med delt bad og toilet på gangen
3) Dobbeltværelse med delt bad og toilet på gangen

Værelserne er indrettet med en seng, et skrivebord, et skab, en kommode eller bedroller og en opslagstavle.

 

Computere og trådløst internet

Der er trådløst internet i alle højskolens bygninger, derudover er der tre computere til fri afbenyttelse.

 

Gæster

Dine gæster er velkomne på skolen efter undervisningstiden og indtil kl. 22.00 på hverdage. Gæster må gerne overnatte i weekenden. Der er mulighed for at gæsterne kan købe mad, og de er altid velkommen til at tage en kop kaffe eller te.

 

Husdyr

Det er ikke tilladt at medtage nogen former for husdyr på højskolen.

 

Praktiske gøremål

Alle er med til rengøring af fællesarealerne, afrydning efter måltider samt opvask. Desuden skal du selv gøre rent på dit værelse.

 

Rygning

Der er rygeforbud i alle lokaler og værelser. Al rygning skal foregå udenfor.

 

Tøjvask

Du kan vaske og tørre dit tøj på skolen. Poletter til tøjvask købes på kontoret.

 

Betalingsbetingelser for lange kurser

Ca. 30 dage efter tilmelding betales 1. rate (et depositum) på kr. 5.000,-. Halvdelen af det resterende beløb betales ved kursusstart og resten betales 1 måned efter kursusstart.

Ønskes anden betalingsaftale bedes du kontakte kontoret.

Tilmelding er først gældende, når vi har modtaget depositum. I tilfælde af afbud senest 14 dage før kursusstart, betales kr. 1000,- i administrationsgebyr. Melder du afbud senere end 14 dage før kursusstart, tilbageholder vi dit depositum. Hvis du afbryder kurset før tid, får du ikke refunderet alle pengene. Der skal betales for 4 uger frem fra ugen du afbrød kurset.

 

Betalingsbetingelser for korte kurser

Tilmeldingen er bindende, når Ubberup Højskole har modtaget betalingen for kurset.

Ved afbud senest 30 dage før kursusstart tilbageholder højskolen et administrationsgebyr på 1.000 kr. Ved afbud senere end 30 dage før kursusstart, eller ved afbrudt ophold, returneres opholdsbetalingen ikke.

 

Hyppigt stillede spørgsmål

Kan jeg være sikker på, der er nogen på min alder? Og kan man bo på højskolen i weekenderne?  Vi har samlet de mest hyppigt stillede spørgsmål, blandt andet de to ovenstående, som du kan læse om her

Du er også altid velkommen til at ringe til os eller sende os en mail på info@ubberup.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende et ophold på Ubberup Højskole. Vi tager telefonen man-fre fra 08.30-14.30.

Kom med på forårsholdet

Vi starter 8. april

Se mere
Tilmeld

Download materiale

BROCHURE OM HØJSKOLEN