Personale

Lisbeth Trinskjær

Forstander

lisbeth@ubberup.dk

Lisbeth leder Ubberup Højskole og har det øverste ansvar for skolens pædagogik, drift og udvikling. Samtidig underviser hun i faget rød tråd. Lisbeth er også formand for Folkehøjskolernes Forening i Danmark. Læs mere

Sara Simonsen

Viceforstander

sara@ubberup.dk

Som viceforstander er det Sara, der står for skemalægning og logistik. Samtidig underviser hun i biking og diverse idrætsfag. Sara er også ansvarlig for skolens kurser målrettet erhvervslivet. Læs mere

Lars Jørgensen

Underviser

lars@ubberup.dk

Lars er uddannet Master Trained Coach og NLP Psykoterapeut. På Ubberup Højskole underviser Lars i rød tråd og psykologi og giver eleverne mulighed for personlige individuelle samtaleforløb. Læs mere

Liv Juncker Harsløf

Underviser

liv@ubberup.dk

Liv underviser både praktisk og teoretisk i hvordan man spiser sundt og varieret, og hun hjælper ved individuelle ernæringssamtaler med at lægge kostplaner for den enkelte elev.
Læs mere

Malthe Ibsen Sørensen

Underviser

malthe@ubberup.dk

Malthe underviser i politiske og samfundsmæssige emner i fag som debat, politik og film og virkelighed. Derudover varetager han skolens studievejledning.
Læs mere

Tonny Ehlers

Underviser

tonny@ubberup.dk

Tonny underviser i boldspil, mountainbike, styrketræning, løb og en masse andre idrætsfag. Tonny underviser også i idrætsteori. Læs mere

Pernille Lund Tronborg

Underviser

pernille@ubberup.dk

Pernille er uddannet beklædningslærer og underviser blandt andet i kreative fag som tekstilværksted og styling, samt idrætsfag som yoga, pilates og vandaerobic.
Læs mere

Eva Miklos

Underviser

eva@ubberup.dk

Eva underviser i maleri, tegning og skulptur, og er ansvarlig for skolens velbesøgte malerværksted. Hun styrer også skemaer og fravær fra skolens kontor.
Læs mere

Cecilie Andersen

Underviser

cecilie@ubberup.dk

Cecilie er skolens søvncoach og er også en del af ernæringsteamet, der sammen med køkkenet sammensætter kosten på skolen. Cecilie underviser i ernæring og idrætsfag som zumba og thai-bo. Læs mere

Naima Halse Kirkefeldt

Underviser

naima@ubberup.dk

Naima er uddannet NLP Master Practitioner. Hun har også en uddannelse som løsningsorienteret coach. På Ubberup Højskole varetager hun bl.a. individuelle samtaleforløb og underviser i Rød Tråd.
Læs mere

Lone Sloth Møller

Administrativ leder

lone@ubberup.dk

Lone er uddannet markedsføringsøkonom og er ansvarlig for skolens økonomi. Lone er også leder for en del af det teknisk/administrative personale.

Berit Sørensen

Bogholder

berit@ubberup.dk

Berit er højskolens bogholder og en del af administrationen. Det er hende der sørger for at tallene stemmer, men det er også hende der håndterer mange af de administrative opgaver. Når du ringer til højskolen er der en stor chance for, at det er Berit der tager telefonen.

Bibi Kirkegaard

Kommunikationsmedarbejder

bibi@ubberup.dk
Tlf. 2214 1353

Bibi har ansvar for UBBERUP HØJSKOLEs kommunikation og markedsføring – både offline og online.

Hanne Olsen

Køkkenleder

kokken@ubberup.dk

Hanne er uddannet på Grindsted Landbrugs- og Husholdningsskole, og hun har været køkkenleder på skolen siden 1998. Hanne står også bag udviklingen af opskrifter til skolens populære kogebøger.

Gitte Frederiksen

Køkkenassistent

Gitte arbejder i skolens køkken og underviser vores elever i at lave sund, lækker mad i vores skolekøkken. Gitte har været på Ubberup Højskole siden 2004.

Mie Lindeblad

Køkkenassistent

Mie har arbejdet i køkkenet på Ubberup Højskole siden 2007.

Kirsten Larsen

Køkkenassistent

Kirsten har lavet mad til højskolens elever siden 2011.

Louise Gøhler Petersen

Køkkenassistent

Louise startede i højskolens køkken i 2016.

Susanne Lyngberg

Køkkenassistent

Susanne startede i højskolens køkken i 2020.

Conni Johannessen

Rengøringsansvarlig

Conni er ansvarlig for at højskolen altid fremstår ren og pæn. Conni sørger også for, at her altid er hyggeligt dekoreret med blomster og dekorationer. Hun har været en del af højskolen siden 2011.

Hans-Henrik Kristensen

Pedel

Hans-Henrik er højskolens pedel og kom til Ubberup Højskole i 2014. Før Hans Henrik kom til Ubberup har han arbejdet som faglærd tømmersvend i 32 år og har praktisk talt arbejdet med alt indenfor tømrefaget. Han har blandt andet været med til at bygge mange huse på Sjælland.

Johnny Nielsen

Pedelmedhjælper

Johnny hjælper højskolens pedel med vedligeholdelse af højskolen og pasning af højskolens park.