januar 7, 2020

Perlebygsalat med karamelliserede løg

Perlebygsalat med karamelliserede løg

Af Hanne Olsen, køkkenleder

4 personer

75 g            perlebyg
2 dl             vand
2 spsk        citronolie
3 spsk        citronsaft
salt

200 g        løg i både
400 g        rødbede i mundrette stykker
3 spsk       olie
100 g        pære (ca. 1 stk.) i tynde både
50 g          hakket grønkål,
50 g          Cheasy salatost i tern

  • Kog perlebyg i vand med lidt salt (se kogeanvisning på posen)
  • Vend rødbedestykkerne i ca. halvdelen af olien, drys med lidt salt
  • Læg rødbederne på en bageplade med bagepapir
  • Bag rødbederne i ca. 25-30 minutter ved 200 grader
  • Skær løg i både og vend dem i resten af olien, drys med lidt salt
  • Læg løgene på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 15 minutter ved 165 grader.
  • Rør citronolie og citronsaft i den lune perlebyg
  • Læg rødbeder, karamelliseret løg, marineret perlebyg, grønkål og pære lagvis i et dybt fad
  • Pynt med tern af salatost
  Kcal Protein Fedt Kulhydrat Kostfiber
Pr. 100 g 102 2,5 5 10 2,5

Salaten kan for eksempel serveres med Foccaciabrød. Se opskriften her: https://ubberup.dk/sundt-focacciabroed/

 

Sæt spotlight på din fremtid!

Har du brug for en afklaring omkring uddannelse eller job? Tilmeld dig et langt kursus og bliv klogere på dig selv!

Book en rundvisning
Læs mere om kurset

@ubberuphojskole

Aftensmad , Anti-stress , Ikke kategoriseret , Kostråd , Livsstilsblog , Madopskrifter , Mellemmåltider , Mellemmåltider , Opskrifter , Salater , Vegansk , Vegetar # , , ,
Share: / / /