Er du vild med nemme, sunde og hurtige middagsretter, så har vi kreeret dette skønne oksefarsbrød med grøntsager til dig, som du kan lave på cirka en halv time.
Velbekomme 🙂
Oksefarsbrød med grøntsager
Af Hanne Olsen, køkkenleder
Det skal du bruge:
500 gram hakket oksekød 10%
2 æg
1 dl vand
100 gram porrer i tynde skiver
100 gram peberfrugt i små tern
100 gram cherrytomater i halve
3 fed hvidløg
125 gram frisk mozzarella i små tern
Salt, peber og oregano
Lidt olie til smøring af fad
Sådan gør du:
– Rør alle ingredienserne sammen til en lind fars – smag til med salt, peber og oregano
– Smør et ovnfast fad med olie og fordel farsen i et jævnt lag
– Bag brødet ved 200 grader i cirka 20 minutter
Denne opskrift baserer sig på de samme grundregler, som alle andre retter, vi laver på vores livsstilshøjskole: Sund mad, nem mad og den gode smag.
Læs mere:
Andre sunde opskrifter:
– Chili sin carne
– Laks med grøntsager, kokosmælk og krydderurter
– Sund tomatsalat
– Kartoffelsalat med jordbær
– Koldthævede havreboller
– Ubberupbaren