Nemme opskrifter fra Ubberup Højskole

Er du vild med nemme, sunde og hurtige middagsretter, så har vi kreeret dette skønne oksefarsbrød med grøntsager til dig, som du kan lave på cirka en halv time.
Velbekomme 🙂

Oksefarsbrød med grøntsager

Af Hanne Olsen, køkkenleder

Det skal du bruge:

500 gram hakket oksekød 10%
2 æg
1 dl vand
100 gram porrer i tynde skiver
100 gram peberfrugt i små tern
100 gram cherrytomater i halve
3 fed hvidløg
125 gram frisk mozzarella i små tern
Salt, peber og oregano
Lidt olie til smøring af fad

Sådan gør du:

– Rør alle ingredienserne sammen til en lind fars – smag til med salt, peber og oregano
– Smør et ovnfast fad med olie og fordel farsen i et jævnt lag
– Bag brødet ved 200 grader i cirka 20 minutter

Denne opskrift baserer sig på de samme grundregler, som alle andre retter, vi laver på vores livsstilshøjskole: Sund mad, nem mad og den gode smag.


Vil du se og høre, hvordan det er at gå på Ubberup Højskole?