Tag på Ubberup Højskole med støtte fra mangfoldighedspuljen

Mangfoldighedspuljen er for: unge uden ungdomsuddannelse og ufaglærte unge, der ønsker at ændre retning i deres liv. Samt igangværende EGU elever, der i øjeblikket ikke har mulighed for et højskoleophold pga. uafklarede finansieringsmuligheder.

Målet er at hjælpe de unge, der står ved et vendepunkt, til at få øjnene op for deres fremtidsmuligheder og få troen på dem selv. Det er det vi kan på Ubberup Højskole, hvor vi har fokus på personlig udvikling, kost og motion.

Vi ønsker dermed at give de unge kendskab til højskolerne, åbne deres øjne for alt det højskolen kan og give dem mod og troen på dem selv.

Med et højskoleophold på Ubberup Højskole får den unge dermed værktøjer, forudsætninger og modet til at ændre retning i deres liv.

Opfylder du kravene, så kontakt os, og høre mere om støttemulighederne.

Eksempel:

Peter har længe været i tvivl om, om gymnasiet var det rigtige for ham. I januar droppede han ud af gymnasiet, og stod uden planer for den nærmeste fremtid.

Han blev opmærksom på, at han kunne komme på Ubberup Højskole med støtte fra mangfoldighedspuljen. Efter en snak med Ubberup Højskole, fik han bevilliget puljemidler, således at han kun skulle betale ½ pris, i alt kr. 10.725,- for 13 uger på Ubberup Højskole (kr. 825,-pr. uge på et dobbeltværelse)

Peter glæder sig til at komme i gang på Ubberup Højskole, og få modet og værktøjer til at ændre retning i hans liv.

Peter starter på vinterkurset, den 2. januar 2024

LÆS MERE OM EFTERÅRSKURSET HERLÆS MERE OM VINTERKURSET HERSE ALLE VORES KURSER HER