Ledige stillinger

Ledige stillinger

Ildsjæl, der brænder for ernæring og mennesker

Kan du inspirere mennesker til at leve et liv i balance?
Tænker du i helheder frem for kasser?
Kan du gribe hverdagen, der aldrig er den samme som i går?
Vil du arbejde på en højskole, hvor du har stor indflydelse på, hvilke fag du underviser i og på, hvordan du formidler – med udgangspunkt i vores fælles ambition om, at al undervisning skal have høj relevans for den enkelte elev? Så er det muligvis dig, vi står og mangler i vores fagligt stærke ernæringsteam på Ubberup Højskole.

Din undervisning kan tage udgangspunkt i: madvaner, perspektiver på sundhed, ’Kom godt hjem’, generel ernæring – eller måske noget helt andet, vi slet ikke har tænkt på endnu. Vi vil gerne høre dine ideer. Som en del af vores ernæringsteam, skal du også være med til at lægge skolens kostfaglige linje sammen med vores køkkenleder.

Vi forstiller os, at du fagligt:

 • har f.eks. en kandidat i human ernæring
 • har erfaring med individuelle kostsamtaler
 • kan lave individuelle og bæredygtige kostplaner
 • har faglighed til at give kostvejledning til f.eks. diabetikere
 • har erfaring med holdundervisning
 • brænder for principperne om at sundhed handler om andet end kalorier og vægttab

Vi tænker også, at du:

 • er frisk på en fleksibel og omskiftelig hverdag med dybe og svære samtaler
  – og hvor sjove udklædningsfester også inkluderer dig
 • har forståelse for vores elevers forskelligheder
 • vil medvirke – med dit perspektiv – til at øge vores synlighed i medierne
 • har lyst til at være en del af et højskolemiljø og et engageret lærerteam

Som lærer på Ubberup Højskole er din samlede arbejdstid 1650 timer om året fordelt mellem 1/3 undervisning, 1/3 samvær og 1/3 forberedelse, møder, fester og fællesskab. Samværet er en meget vigtig del af højskoles pædagogik. Det er en del af arbejdsopgaven at have aftenvagt (kl. 16-21) cirka en gang om ugen samt weekendvagt cirka to gange i kvartalet (kl. 12-21). Desuden må du påregne ankomstdage og afrejsedage et par gange om året. Vi er idealister, men vi tilstræber, at jobbet er bæredygtigt med en nogenlunde normal mængde arbejdstimer – selvom de ikke altid er skemalagte.
Du vil få rig mulighed for at deltage i kurser, konference samt fælles og individuel inspiration og efteruddannelse.

Vores elever…
… er fantastiske! Den primære aldersgruppe er i 20’erne og i 30’erne, men vi har elever i alle aldre fra 18 til ca. 70 år. De kommer fra hele landet med meget forskellige baggrunde for at tage på højskole. De fleste dog med ønske om at tage hul på en ny livsstil og lære at forme og acceptere deres egen definition på sundhed.

Vores højskole…

…er en almen folkehøjskole med 121 år på bagen, som i dag har fokus på sund livsstil. Det har vi haft siden 2000, hvor vores koncept blev landskendt i tv-programmerne ’Livet er fedt’, der blev sendt på TV2 – et koncept, som vi naturligvis har udviklet på lige siden. Vi har tre lange ophold på 12-16 uger om året og to korte sommerkurser af 1-2 ugers varighed. Vores arbejde bygger på et defineret værdigrundlag, som du skal kunne genkende dig selv i. Det kan du læse via linket her: https://www.ubberup.dk/om-os-vaerdier

Ansættelsesprocedure:
Send din ansøgning til info@ubberup.dk senest den 8. december kl. 12. Samtaler vil finde sted på Ubberup Højskole den 15. eller 16. december. Vi ser gerne, at du kan begynde hos os pr. 1. januar 2021 – eller hurtigst muligt derefter.

Har du spørgsmål?
Vi glæder os til at læse din ansøgning – og har du spørgsmål til jobbet, inden du sender den afsted, så kontakt os gerne på tlf. 5950 0080 eller send en mail til vores viceforstander Sara Simonsen på sara@ubberup.dk

Sæt spotlight på din fremtid!

Har du brug for en afklaring omkring uddannelse eller job? Tilmeld dig et langt kursus og bliv klogere på dig selv!

Book en rundvisning
Læs mere om kurset

Instagram

@ubberuphojskole