august 15, 2018

Læs om Evas ophold

Læs om Evas ophold

“Jeg tror på mig selv som projekt igen”

 

Vores tidligere elev, Eva, blev for nylig interviewet af Søndagsavisen om hendes ophold på Ubberup Højskole.

Eva fortæller til avisen, at det hele startede med at hun havde brug for en pause fra det hårde studieliv og det forventningspres, der omgiver det: “Det med at man gerne vil følge med i en masse ting. Man skal være bedst og dygtigst. Og man skal også gerne have en masse på sit cv. Man skal også være social og jeg har lavet rigtig meget frivilligt arbejde, det knækker man bare halsen på til sidst.”

Behov for at komme ned i gear og genfinde sig selv

Eva tog derfor en beslutning om at tage på livsstilshøjskole for at revurdere sig selv og sine mål. Både det med at komme ned i gear, men også vægttab: “Jeg er jo ikke sindssygt stor, men derfor kan man godt have det dårligt med sin krop. Jeg googlede højskole og vægttab, og der kom Ubberup Højskole op og så tænkte jeg, at det her skal jeg.”

Fundamentet på plads og sukkertrangen er væk

På Ubberup Højskole har Eva arbejdet med den sunde livsstil og med kunsten at finde fundamentet igen. Grundpillerne på højskolen har været sund mad, motion, struktur på hverdagen og fællesskab.

Søndagsavisen skriver: “Sukkertrangen er nu ude af kroppen, vægten er faldet i takt med, at formen er blevet bedre, men vigtigst af alt, så er det en kvinde, med en tro på sig selv, der tjekker ud af Ubberup Højskole.”

Eva siger selv: “Jeg tror på mig selv som projekt igen. For det troede jeg ikke på, da jeg kom herop. Jeg var ret overbevist om, at jeg ikke skulle tilbage på mit studie igen. Men nu har jeg fået lysten tilbage, for det er det, jeg gerne vil.”

 

Sæt spotlight på din fremtid!

Har du brug for en afklaring omkring uddannelse eller job? Tilmeld dig et langt kursus og bliv klogere på dig selv!

Book en rundvisning
Læs mere om kurset

Instagram

@ubberuphojskole

Livsstilsblog
Share: / / /