VINTER 2022

Sæt fokus på dine drømme og mål i 2022

TILMELD

12 UGERS LIVSSTILSOPHOLD- fra 2. januar til 26. marts

Vil du blive klogere på din fremtid? På sund livsstil, psykologi, motivation, viljestyrke, vaner, ernæring og meget mere?
Så er et LIVSSTILS-ophold på Ubberup Højskoles fra fra januar til april det helt rigtige afsæt for dig! Hos os kan du kickstarte det nye år med at sætte fokus på dig, dine drømme og mål. Uanset om din livsstilsændring handler om vægttab, om at komme i bedre form, definere dine fremtidsdrømme eller styrke dit selvværd.

Gennem alle uger guider og støtter vi dig med vejledning, coaching og undervisning fra fagligt stærke undervisere og gæstelærere.

”På Ubberup fandt jeg balancen i mit liv og blev klogere på, at det at tabe sig handler om meget mere end bare at træde op på vægten og antal centimeter om maven”

Anna, tidligere elev på Ubberup Højskole

Oplev hyggen på højskole
Bliv vist rundt på Ubberup Højskole

Om at gå på Ubberup

På Ubberup Livsstilshøjskole kan du kickstarte en helt ny livsstil med sunde vaner og nye drømme og mål. Som elev på vores livsstilshøjskole får du en hverdag med en lang række spændende fag, og mulighed for at gå i dybden med den mentale del af en livsstilsændring.

Vi har elever i aldersgruppen 18-75, så du vil altid kunne møde nogen på din egen alder. Du bliver du en del af et unikt fællesskab – og alle kan være med!

  • Du bliver styrket og støttet i at nå dine mål og drømme
  • Du dyrker idræt og motion, kommer i god form, styrker kroppen og får mere energi. Det bliver sjovt, udfordrende og svedigt!
  • Du skræddersyr dit eget ugeskema med de fag, der passer til dit fokus
  • Du kan få individuel coaching, rådgivning og kostvejledning gennem hele opholdet
  • Du bliver klogere på, hvad den mad, du spiser, betyder for din sundhed
  • Du møder nye venner og oplever et stærkt fællesskab
  • Du kan opnå et vægttab (Link til forskningsstudie)
  • Du får mulighed for at dykke ned kreativ fordybelse

Tidligere elever siger...

Ubberup har været mit livs vendepunkt


Tilmeld dig her

12 uger – fra 2. januar til 26. marts

TILMELD