Vinter 2021

Vinter 2021

3. januar - 10. april

Sæt fokus på dine mål
og drømme i 2021 

Vil du blive klogere på sund livsstil, psykologi, motivation, viljestyrke, vaner, ernæring - og på dig selv? På Ubberup Højskole kan du kickstarte det nye år med 14 uger, der har fuldt fokus på dig og dine mål og drømme - med undervisning og coaching fra fagligt stærke undervisere og gæstelærere. .

Som elev på Ubberup Højskole kan du vælge mellem en lang række fag som f.eks. psykologi, ernæring, madværksted, cirkeltræning, sundhed, volleyball og en række kreative fag.

Samtidig  spiser du mad fra Danmarks mest populære højskolekøkken 6 gange om dagen, dyrker masser af målrettet, sjov motion og går i dybden med den mentale del af en livsstilsændring.

Vi har stort fokus på fællesskabet og bakker hinanden op. Alle kan være med - vi har elever i alle aldersgrupper fra 18 år og opefter.

OM OPHOLDET PÅ UBBERUP HØJSKOLE

✔ Du bliver styrket i at nå dine mål og drømme

✔ Du dyrker idræt og motion og kommer i god form, får øget velvære og styrker kroppen

✔ Du skræddersyr dit eget ugeskema med de fag, der passer til dit fokus

✔ Du kan få individuel coaching, rådgivning og kostvejledning gennem hele opholdet

✔ Du bliver klogere på madens betydning for en livsstilsændring

✔ Du møder nye venner - måske for livet

✔ Du kan opnå et vægttab (Link til forskningsstudie)

✔ Du udvikler dine kreative sider


Kursuspris pr. uge

1.600 kr. for dobbeltværelse m. delt bad og toilet
2.100 kr. for enkeltværelse m. delt bad og toilet
2.600 kr. for enkeltværelse m. eget bad og toilet
1.300 kr. for dagelev

Med i prisen får du:

  • Individuel coaching og statussamtaler hele vejen gennem dit ophold - samt sparring omkring, hvordan du tager dine gode, nye vaner med hjem
  • Individuel kostvejledning og kostplan i samarbejde med vores diætist
  • Mulighed for søvncoaching
  • Mulighed for ugentlig vejning
  • Træningsvejledning
  • Mulighed for studievejledning
  • Sund og velsmagende mad 6 gange om dagen
  • Mulighed for specialkost


Om os

Vi er et team af fagligt stærke undervisere, der alle er faguddannede og har mange års praktisk erfaring inden for deres felt. De brænder for at skabe de allerbedste rammer for vores elever, og gennem hele livsstilsopholdet støtter og motiverer de alle elever på vejen til en sund og varig livsstilsændring.

Læs mere om vores lærere


Hvordan vi gør

Hvert år giver vi over 400 elever solidt fundamentet til at leve et sundere liv. Ud over det fysiologiske aspekt med kost og motion, lægger vi på Ubberup Højskole også stor vægt på den mentale del af en livsstilsændring.

Vi tror på, at mental velvære og gode vaner er essentielle, når det handler om at fastholde motivationen for en sund livsstil i det lange løb. Det er derfor, vi blandt andet har fag som "Rød Tråd", psykologi og madvaner på skemaet samt tilbud om individuel coaching, søvncoaching og kostvejledning.

Læs mere om hvordan vi gør


Spørgsmål?

Har du spørgsmål til, hvordan det er at være elev på vores livsstilshøjskole, så ring til os på tlf. 59 50 00 80. Vi sidder klar til at tage telefonen mandag-fredag fra kl. 08.30-14.30.
Vil du gerne se os lidt an først, så giver vi gerne en rundvisning på højskolen - hvor du også får mulighed for at tale med en af undeviserne om alle de tilbud, vi har til dig.

Se, hvad eleverne siger

Se hyppigt stillede spørgsmål


Tilmeld dig her

Følg os på Instagram på @ubberuphojskole

"Jeg vil helt klart anbefale Ubberup Højskole til andre, som går med drømmen om en forandring, et brændende ønske om mere velvære og bare det at gøre noget helt fantastisk for sig selv!"

Laura, tidligere elev på Ubberup Højskole