Forår 2021

Forår 2021

13 UGER FRA 19. APRIL – 11. JULI + 22.-28. AUGUST

12 + 1 helt unikke uger
med
fokus på
MÅL, DRØMME OG SUND LIVSSTIL

Drømmer du om et højskoleophold ud over det sædvanlig, og har du 13 uger, du gerne vil investere i dig selv? Så kom og være med på Ubberup Højskoles unikke FORÅRSHOLD. Fra 19. april – 11. juli + en opfølgningsuge fra 22.-28. august.

Det vil sige, at I efter 12 uger skal hjem og arbejde med jeres nye vaner, og så kommer I tilbage en uge i august, hvor vi samler op på jeres mål. Det bliver anderledes og sjovt, det bliver svedigt, det bliver udfordrende – og det hele sker i fællesskab med engagerede undervisere, gæstelærere og en masse andre elever.

På Ubberup Livsstilshøjskole kan du kickstarte en helt ny livsstil med sunde vaner og nye drømme. Som elev på vores livsstilshøjskole får du en hverdag med en lang række spændende fag, og mulighed for at gå i dybden med den mentale del af en livsstilsændring. Samtidig bliver du en del af et unikt fællesskab.

Alle kan være med!

OM AT GÅ PÅ UBBERUP HØJSKOLE

Du kan blive klogere på dig selv og dine mål og drømme

 Du skræddersyr dit eget ugeskema med de fag, der passer til dit fokus

 Du dyrker motions- og idrætsfag og kommer i god form, får øget velvære og styrker kroppen

Du kan få individuel coaching, rådgivning og kostvejledning gennem hele opholdet

Du bliver klogere på madens betydning for mental styrke og livsstilsændring

 Du møder nye venner – måske for livet

 Du kan opnå et vægttab (Link til forskningsstudie)

 Du udvikler dine kreative sider


Kursuspris pr. uge

1.600 kr. for dobbeltværelse m. delt bad og toilet
2.100 kr. for enkeltværelse m. delt bad og toilet
2.600 kr. for enkeltværelse m. eget bad og toilet
1.300 kr. for dagelev

Med i prisen får du:

  • Individuel coaching og statussamtaler hele vejen gennem dit ophold - samt sparring omkring, hvordan du tager dine gode, nye vaner med hjem
  • Individuel kostvejledning og kostplan i samarbejde med vores diætist
  • Mulighed for søvncoaching
  • Mulighed for ugentlig vejning
  • Træningsvejledning
  • Mulighed for studievejledning
  • Sund og velsmagende mad 6 gange om dagen
  • Mulighed for specialkost


Om os

Vi er et team af fagligt stærke undervisere, der alle er faguddannede og har mange års praktisk erfaring inden for deres felt. De brænder for at skabe de allerbedste rammer for vores elever, og gennem hele livsstilsopholdet støtter og motiverer de alle elever på vejen til en sund og varig livsstilsændring.

Læs mere om vores lærere


Hvordan vi gør

Hvert år giver vi over 400 elever solidt fundamentet til at leve et sundere liv. Ud over det fysiologiske aspekt med kost og motion, lægger vi på Ubberup Højskole også stor vægt på den mentale del af en livsstilsændring.

Vi tror på, at mental velvære og gode vaner er essentielle, når det handler om at fastholde motivationen for en sund livsstil i det lange løb. Det er derfor, vi blandt andet har fag som "Rød Tråd", psykologi og madvaner på skemaet samt tilbud om individuel coaching, søvncoaching og kostvejledning.

Læs mere om hvordan vi gør


Spørgsmål?

Har du spørgsmål til, hvordan det er at være elev på vores livsstilshøjskole, så ring til os på tlf. 59 50 00 80. Vi sidder klar til at tage telefonen mandag-fredag fra kl. 08.30-14.30.
Vil du gerne se os lidt an først, så giver vi gerne en rundvisning på højskolen - hvor du også får mulighed for at tale med en af undeviserne om alle de tilbud, vi har til dig.

Se, hvad eleverne siger

Se hyppigt stillede spørgsmål


Tilmeld dig her

Følg os på Instagram på @ubberuphojskole

"Jeg vil helt klart anbefale Ubberup Højskole til andre, som går med drømmen om en forandring, et brændende ønske om mere velvære og bare det at gøre noget helt fantastisk for sig selv!"

Laura, tidligere elev på Ubberup Højskole