Forår 2018

 

FORÅR 2018

14 UGER FRA 3. apr. – 9. jul. 2018 + 1 OPFØLGNINGSUGE 20. aug. – 26. aug. 2018

Kursuspris pr. uge:
1.590 kr. for dobbeltværelse m. delt bad og toilet
2.090 kr. for enkeltværelse m. delt bad og toilet.
2.490 kr. for enkeltværelse m. eget bad og toilet
1.290 kr. for dagelev

Ubberup Højskole er mere end sundere livsstil og vægttab – det er en personlig udviklingsrejse

Foråret er en skøn tid på Ubberup Højskole. Efterhånden som det bliver varmere og grønnere flytter vi flere og flere af aktiviteterne ud i den smukke park. Du bliver skarp på den sunde mad og sikkert også bedre til motion. Efter 14 uger på Ubberup Højskole kommer du hjem klar til sol og sommer med masser energi, gåpåmod og sikkert også en del kilo lettere. Bemærk at kurset også inkluderer en opfølgningsuge i august fra d. 20/8 til d. 26/8.

 

Du kan blandt andet se frem til at få:

Sved på panden – Hver dag vil du have en række fysiske aktiviteter at vælge mellem. Vi træner i hold og bakker hinanden op. Du kan blandt andet prøve kræfter med zumba, boldspil, mountainbike, yoga, styrketræning, kickboxing, svømning, løb og meget meget mere.

Masser af god mad – Vi spiser sundt, lækkert og seks gange om dagen. Du lærer om kalorier, næringsindhold og om hvordan du sammensætter en sund kost. Ved individuel vejledning hjælper vi dig med at lave en personlig kostplan, der holder – også når du kommer hjem igen.

Styr på motivationen – Vi arbejder med din personlige udvikling og vi tager dine tanker, handlinger, mønstre og følelser alvorligt. Vi tilbyder individuelle personlige samtaler, og vi hjælper dig med at opstille og afklare dine egne mål, og hvordan du finder motivationen til at nå dem.

Kreativitet og fordybelse – Vi giver dig mulighed for at dyrke dine kreative evner, og stimulere din kritiske sans. Du kan male, tegne, sy, strikke eller prøve kræfter med dine kulinariske evner i vores skolekøkken. Vi debatterer film, etik og politik, og du kan blandt andet fordybe dig i filosofi, religion og psykologi.

Højskoleliv og fællesskab – Vi bor, spiser, griner og græder sammen. Vi tager på ture, synger fra højskolesangbogen og vi har masser af spændende foredrag og fællesaktiviteter. Du vil møde mange nye mennesker, og stifte nye venskaber – måske for livet!

Med i prisen får du også:

  • Mulighed for personlig coaching og statussamtaler hele vejen gennem dit ophold
  • Individuel kostvejledning og kostplan med vores diætist
  • Mulighed for ugentlig vejning
  • Sparring omkring, hvordan du tager de nye vaner med hjem
  • Idrætsvejledning ved skader eller lignende
  • Mulighed for studievejledning
  • Et bredt udbud af fag og mulighed for at skræddersy dit eget skema
  • Sund og velsmagende mad serveret 6 gange om dagen
  • Mulighed for specialkost

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 59 50 00 80.

“Jeg smed 26 kilo på tre måneder.. det var fint, men venskab og kærlighed var det bedste..” Jan