Efterår 2021

Efterår 2021

15 UGER FRA 6. september – 19. DECEMBER

Dit livs vendepunkt fra 6. september 2021

Drømmer du om at vende din livsstil 180 grader? Vil du bruge dit efter år på at sætte fokus på dig selv, dine drømme og mål. Så kom og være med fra den 5. september. Vi giver dig nye muligheder, guider dig til nye vaner og sætter fokus på både fællesskabet og dit individuelle forløb.

Som elev på Ubberup Højskole vælger du mellem en lang række spændende FAG med fokus på kost, motion, samfund og kreativitet. Vi serverer lækker, sund mad 6 gange om dagen og går i dybden med den mentale del af en livsstilsændring - i dit eget tempo.

Vi træner i hold, bakker hinanden op og alle kan være med. Aldersmæssigt har vi elever i alle aldersgrupper - fra 18 år og opefter.

OM AT GÅ PÅ UBBERUP HØJSKOLE

 Du kommer i god form, får øget velvære og styrker kroppen

✔ Du skræddersyr dit eget ugeskema med de fag, der passer til dit fokus

✔ Du kan få individuel coaching, søvncoaching og kostvejledning gennem opholdet

✔ Du bliver klogere på dig selv

✔ Du møder nye venner - måske for livet

✔ Du kan opnå et vægttab (Link til forskningsstudie)

✔ Du kan opnå en varig livsstilsændring

✔ Du udvikler dine kreative sider


Kursuspris pr. uge

1.600 kr. for dobbeltværelse m. delt bad og toilet
2.100 kr. for enkeltværelse m. delt bad og toilet
2.600 kr. for enkeltværelse m. eget bad og toilet
1.300 kr. for dagelev

Med i prisen får du:

  • Individuel coaching og statussamtaler hele vejen gennem dit ophold samt sparring omkring, hvordan du tager nye vaner med hjem
  • Individuel kostvejledning og kostplan med vores diætist
  • Mulighed for søvncoaching
  • Mulighed for ugentlig vejning
  • Idrætsvejledning ved skader eller lignende
  • Mulighed for studievejledning
  • Sund og velsmagende mad 6 gange om dagen
  • Mulighed for specialkost


Om os

Vi er et team af fagligt stærke undervisere, der alle er faguddannede og har mange års praktisk erfaring inden for deres felt. De brænder for at skabe de allerbedste rammer for vores elever, og gennem hele livsstilsopholdet støtter og motiverer de alle elever på vejen til en sund og varig livsstilsændring.

Læs mere om vores lærere


Hvordan vi gør

Hvert år giver vi over 400 elever solidt fundamentet til at leve et sundere liv. Ud over det fysiologiske aspekt med kost og motion, lægger vi på Ubberup Højskole også stor vægt på den mentale del af en livsstilsændring.

Vi tror på, at mental velvære og gode vaner er essentielle, når det handler om at fastholde motivationen for en sund livsstil i det lange løb. Det er derfor, vi blandt andet har fag som "Rød Tråd", psykologi og madvaner på skemaet samt tilbud om individuel coaching, søvncoaching og kostvejledning.

Læs mere om hvordan vi gør


Spørgsmål?

Har du spørgsmål til, hvordan det er at være elev på vores livsstilshøjskole, så ring til os på tlf. 59 50 00 80. Vi sidder klar til at tage telefonen mandag-fredag fra kl. 08.30-14.30.
Vil du gerne se os lidt an først, så giver vi gerne en rundvisning på højskolen - hvor du også får mulighed for at tale med en af undeviserne om alle de tilbud, vi har til dig.

Se, hvad eleverne siger

Se hyppigt stillede spørgsmål


Tilmeld dig her

Følg os på Instagram på @ubberuphojskole

"Jeg vil helt klart anbefale Ubberup Højskole til andre, som går med drømmen om en forandring, et brændende ønske om mere velvære og bare det at gøre noget helt fantastisk for sig selv!"

Laura, tidligere elev på Ubberup Højskole