FORÅR 2022

14 uger og 4 dage med fokus på mål, drømme og sund livsstil

TILMELD

FORÅR MED FORANDRINGER31. marts - 11. juli

Drømmer du om et højskoleophold ud over det sædvanlige, og har du 15 uger og 4 dage, du gerne vil investere i dig selv? Så kom og være med på Ubberup Højskoles unikke FORÅRSHOLD 2022.
Opholdet er fordelt, så første fase er fra 31. marts – 11. juli, hvorefter du skal hjem og arbejde med alt det nye, du har lært, og de mål du har sat, og så vil der blive en opfølgnings uge fra 21. – 28. august, hvor du har mulighed for at møde alle dine højskolevenner igen og få et brush up på din livsstilsændring

Det bliver anderledes og sjovt, det bliver svedigt, det bliver udfordrende – og det hele sker i fællesskab med engagerede undervisere, gæstelærere og en masse andre elever.
Vi støtter dig hele vejen – uanset om din livsstilsændring handler om et vægttab, mindre stress, om at komme i bedre form, definere dine fremtidsdrømme eller styrke dit selvværd.
Samtidig bliver du en del af et unikt højskolefællesskab, hvor alle bakker op om hinanden, og hvor vi hygger os med bål, brætspil, film-aftener, temadage og meget meget mere.

"Jeg kan absolut anbefale UBBERUP HØJSKOLE, hvis man ønsker en livsstilsændring og en timeout til at fundere over, hvad livet skal indeholde."

Lauge, tidligere elev på Ubberup Højskole

Oplev hyggen på højskole
Bliv vist rundt på Ubberup Højskole

Om at gå på Ubberup

På Ubberup Livsstilshøjskole kan du kickstarte en helt ny livsstil med sunde vaner og nye drømme og mål. Som elev på vores livsstilshøjskole får du en hverdag med en lang række spændende fag, og mulighed for også at gå i dybden med den mentale del af en livsstilsændring.

Vi har elever i aldersgruppen 18-75, så du vil altid kunne møde nogen på din egen alder. Du bliver du en del af et unikt fællesskab – og alle kan være med!

  • Du bliver styrket og støttet i at nå dine mål og drømme
  • Du dyrker idræt og motion, kommer i god form, styrker kroppen og får mere energi. Det bliver sjovt, udfordrende og svedigt!
  • Du skræddersyr dit eget ugeskema med de fag, der passer til dit fokus
  • Du kan få individuel coaching, rådgivning og kostvejledning gennem hele opholdet
  • Du bliver klogere på, hvad den mad, du spiser, betyder for din sundhed
  • Du møder nye venner og oplever et stærkt fællesskab
  • Du kan opnå et vægttab (Link til forskningsstudie)
  • Du får mulighed for at dykke ned kreativ fordybelse

Tidligere elever siger...

Ubberup har været mit livs vendepunkt


Tilmeld dig her

14 uger + 4 dage
31. marts – 11. juli

TILMELD