FORÅR 2024

6 uger med fokus på mål, drømme og sund livsstil

TILMELD

FORÅR MED FORANDRINGER6 ugers kursus fra 26. maj - 6. juli 2024

Nu har du, en helt fantastisk mulighed for at komme på et 6 ugers forårskursus på Ubberup Højskole.

Du får 6 uger med fokus på ernæring og sundhed, personlig udvikling og psykologi, livsanskuelser, kreativitet og masser af motion.

På Ubberup Højskole har du mulighed for at sammensætte dit eget skema med et bredt udvalg af Hovedfag, motionsfag samt kreative og fordybende fag. Alle vores fag bliver varetaget af vores fagligt stærke undervisere, gennem hele forløbet – se fagene her

Uanset om din livsstilsændring handler om vægttab, fordybelse, om at komme i bedre form, definere dine fremtidsdrømme elle styrke dit selvværd, er der plads til dig hos os.

Udover undervisningen kommer du til at:

 • blive en del af et fantastisk fællesskab
 • skabe nye venskaber
 • smage lækker mad fra vores Danmarkskendte køkken
 • få en masse gode oplevelser
 • mulighed for at deltage på Folkemøde på Bornholm

I løbet af de 6 uger vil du blive tilbudt 2 kropsanalyser

Holdet starter op sideløbende med kursister på et igangværende 13-ugers kursus, som er klar til at tage rigtigt godt imod dig.

På vores 13 ugers kursus har du mulighed for at få flere kropsanalyser, én-til-én coaching, ernæringsvejledning, træningsvejledning, søvncoaching og 3 statusdage. Læs mere om forårskurset her.

Vores dygtige personale står altid klar, til at give dig en unik, spændende og ikke mindst sjov oplevelse.

”Jeg er positivt overrasket over, hvor dygtige og engagerede lærerne er. Og så har det sociale overrasket mig positivt. Der er altid nogen, man kan hygge sig eller spille brætspil med, og man kan også sagtens være sig selv, hvis det er det, man har lyst til."

tina 6 ugers kursus

Tina, tidligere 6-ugers elev på Ubberup Højskole

Vil du vide mere om hvad der sker på forårsholdet?
Tryk på knappen herunder!

DET SKER PÅ FORÅRSHOLDET

Tilmeld dig her

6 uger
26. maj – 6. juli 2024

Hvad sker der på forårsholdet?

Udover vores fag der byder på masser af faglighed, nærvær og aktivitet, vil et ophold på Ubberup Højskole også give dig fællesskaber, der strækker sig langt ud over dit højskoleophold.

Sammen med dine medkursister, undervisere, personale og tidligere elever, vil vi sammen blive klogere på os selv og hinanden og hurtigt danne bånd, der varer hele livet.

Fag – På Ubberup Højskole kan du frit sammensætte dit skema med fag på tværs af alle faggrupper. Dit skema består af hovedfag, som du har 4-6 timer om ugen, B-fag som du har 3 timer om ugen samt et stort udvalg af C-fag, som du har mellem 9-12 timer om ugen. Du kan i løbet af et højskoleophold vælge to forskellige hovedfag.

Morgensamling er en vigtig måde at starte dagen i fællesskab, inden du skal til undervisning. Den typiske morgensamling starter med en sang. Det er forskelligt hvem der holder morgensamlingen, det kan være alt fra lærer til dine medkursister, -eller måske dig, der vil præsenterer et emne, der interesserer dig. På morgensamlingen bliver der også givet beskeder om dagens forløb mv.

Foreninger – Alle har mulighed for at starte foreninger og lave workshops for deres medkursister – så uanset om du ønsker at lave salsa-undervisning eller starte en strikke-cafe er der mulighed for til det på foreningsaftenerne.

Højskoleaftener er en obligatorisk del af dit højskoleophold, som afholdes en gang om ugen. Højskoleaftenerne kan bestå af alt fra debatter og fysisk aktivitet til spændende foredrag.

Kreative værksteder – der er altid åben i vores kreative værksteder, her har du mulighed for at hygge alene eller mødes med andre -der er plads til det hele.

Alle vores lokaler er åbne – Som elev på Ubberup Højskole har du, i din fritid, adgang til vores værksteder, undervisningslokaler, idrætsfaciliteter og meget mere.

Du kan spille volley i vores idrætshal, dyrke yoga i vores yogalokale, spille brætspil i vores fællesstuer (Partners er et meget populært brætspil på Ubberup Højskole) – og meget, meget mere!

Du vil også være med til at arrangerer en stor del af de ting, der kommer til at ske i løbet af dit ophold. Det sker blandt andet gennem diverse udvalg, som kan stå for alt fra fritidsarrangementer til fester.

Derudover opstår der naturligt en lang række af interessegrupper i løbet af dit højskoleophold – det kan være alt fra filmklub til vinterbadeklub. Det afhænger meget af hvilke interesser der er på holdet.

TILMELD DIG I DAG
Oplev hyggen på højskole
Bliv vist rundt på Ubberup Højskole

Om at gå på Ubberup

På Ubberup Livsstilshøjskole kan du kickstarte en helt ny livsstil med sunde vaner og nye drømme og mål. Som elev på vores livsstilshøjskole får du en hverdag med en lang række spændende fag, og mulighed for også at gå i dybden med den mentale del af en livsstilsændring.

Vi har elever i aldersgruppen 18 til ca. 75, så du vil altid kunne møde nogen på din egen alder. Du bliver du en del af et unikt fællesskab – og alle kan være med!

 • Du bliver styrket og støttet i at nå dine mål og drømme
 • Du dyrker idræt og motion, kommer i god form, styrker kroppen og får mere energi. Det bliver sjovt, udfordrende og svedigt!
 • Du skræddersyr dit eget ugeskema med de fag, der passer til dit fokus
 • Du kan få individuel coaching, rådgivning og kostvejledning gennem hele opholdet
 • Du bliver klogere på, hvad den mad, du spiser, betyder for din sundhed
 • Du møder nye venner og oplever et stærkt fællesskab
 • Du kan opnå et vægttab (Link til forskningsstudie)
 • Du får mulighed for at dykke ned kreativ fordybelse

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg være sikker på, at der er nogen på min alder? Kan jeg bo på højskolen i weekenderne? Kan jeg få vegetarmad?

Læs mere

Støttemuligheder

Der findes en række forskellige muligheder for at søge støtte og tilskud, og dem kan du læse om her.

Læs mere

En dag på Ubberup

Ikke to dage er ens på Ubberup Højskole – men der er selvfølgelig en daglig struktur, som vi er fælles om.

Læs mere

Hvad koster det?

Prisen afhænger af, hvilken boform du vælger. Priserne er per uge:

 • 2.250 kr. for dobbeltværelse m. delt bad/toilet
 • 2.950 kr. for enkeltværelse m. delt bad/toilet
 • 1.900 kr. for dagelev

Med i prisen får du:

 • Individuel coaching og statussamtaler hele vejen gennem dit ophold samt sparring omkring, hvordan du tager nye vaner med hjem
 • Individuel kostvejledning og kostplan med vores diætist
 • Mulighed for søvncoaching
 • Mulighed for kropsanalyse
 • Træningsvejledning
 • Mulighed for studievejledning
 • Sund og velsmagende mad 6 gange om dagen
 • Mulighed for specialkost
Kreative fag på højskole

Sundt liv - hele livet

Hvert år giver vi over 400 elever solidt fundamentet til at leve et sundere liv – hele livet. Ud over det fysiologiske aspekt med kost og motion, lægger vi på Ubberup Højskole også stor vægt på den mentale del af en livsstilsændring.

Vi tror på, at mental velvære og gode vaner er essentielle, når det handler om at fastholde motivationen for en sund livsstil i det lange løb. Det er derfor, vi blandt andet har fag som “Rød Tråd”, psykologi og madvaner på skemaet samt tilbud om individuel coaching, søvncoaching og kostvejledning.

Læs mere
Skolens ansatte

Om os

Vi er et team af fagligt stærke undervisere, der alle er faguddannede og har mange års praktisk erfaring inden for deres felt. Vi brænder for at skabe de allerbedste rammer for vores elever, og gennem hele livsstilsopholdet støtter og motiverer vi alle elever på vejen til en sund og varig livsstilsændring.

Se vores personale
Kontakt os

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til, hvordan det er at være elev på vores livsstilshøjskole, så ring til os på tlf. 59 50 00 80. Vi sidder klar til at tage telefonen mandag-fredag fra kl. 08.30-14.30. Vil du gerne se os lidt an, inden du tilmelder dig et ophold, så er du meget velkomme til at komme og besøge os – vi er faktisk ret vilde med at vise vores højskole frem.

KontaktBook rundvisning
Tilmeld dig nyhedsbrev

Få en GRATIS e-bog

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.