EFTERÅR 2022

Sæt fokus på dine drømme, mål og din sundhed!

TILMELD

DIT LIVS EFTERÅR 16 uger fra 29. august til 18. december

Måske har du besluttet dig for et sabbatår. Måske vil du blive klogere på din fremtid. På sund livsstil, psykologi, motivation, viljestyrke, vaner, ernæring eller noget helt andet.
Så er et ophold på Ubberup Højskoles EFTERÅRSHOLD fra 6. september det helt rigtige afsæt for dig! Her sætter vi fokus på dig, dine drømme og mål. Uanset om dit mål for en livsstilsændring er et vægttab, at komme i bedre form, at definere dine fremtidsdrømme eller styrke dit selvværd m.m.

Gennem alle 15 uger guider og støtter vi dig med vejledning, coaching og undervisning fra fagligt stærke undervisere og inspirerende gæstelærere.

“Livet giver størst mening, når man realiserer sig selv og finder ud af, hvad man vil. Jeg kan med sikkerhed sige, at Ubberup Højskole har givet mit liv mening”

Katja, tidligere elev på Ubberup Højskole

Oplev hyggen på højskole
Bliv vist rundt på Ubberup Højskole

Om at gå på Ubberup

På Ubberup Livsstilshøjskole kan du kickstarte en helt ny livsstil med sunde vaner og nye drømme og mål. Som elev på vores livsstilshøjskole får du en hverdag med en lang række spændende fag, og mulighed for at gå i dybden med den mentale del af en livsstilsændring.

Vi har elever i aldersgruppen 18-75, så du vil altid kunne møde nogen på din egen alder. Du bliver du en del af et unikt fællesskab – og alle kan være med!

  • Du bliver styrket og støttet i at nå dine mål og drømme
  • Du dyrker idræt og motion, kommer i god form, styrker kroppen og får mere energi. Det bliver sjovt, udfordrende og svedigt!
  • Du skræddersyr dit eget ugeskema med de fag, der passer til dit fokus
  • Du kan få individuel coaching, rådgivning og kostvejledning gennem hele opholdet
  • Du bliver klogere på, hvad den mad, du spiser, betyder for din sundhed
  • Du møder nye venner og oplever et stærkt fællesskab
  • Du kan opnå et vægttab (Link til forskningsstudie)
  • Du får mulighed for at dykke ned kreativ fordybelse

Tidligere elever siger...

Ubberup har været mit livs vendepunkt


Tilmeld dig her

16 uger fra 29. august til 18. december

TILMELD