Kok eller køkkenassistent på Ubberup Højskole

Kok eller køkkenassistent på Ubberup Højskole

Brænder du for at lave grøn og spændende hverdagsmad til 100 mennesker i alle aldre, som elsker den mad du laver?

Har du lyst til at finde på nyt, inden for kostfaglige rammer og med en tilgang til sund mad vi ved virker?

Vil du være en del af et køkkenteam, som elsker at forkæle vores højskoleelever med sund og inspirerende hverdagsmad.

Ubberup Højskole er en højskole, som inspirerer vores elever til et sundt liv uden en masse afsavn. Med maden vi laver i vores køkken, vil vi udfordre og inspirere vores elever til nye retter og smagssammensætninger. Vores 6 daglige måltider er oftest en stor del af en livsstilsændring, og skal være en af hverdagens oplevelser.

Du skal derfor både have lyst til at følge en opskrift fra en af de 4 kogebøger vi har udgivet til punkt og prikke – og samtidig have lyst til at skabe nye, spændende opskrifter vi kan prøve af.

Vi er et kreativt køkken. Vi forholder os til madtrends, udvikler og laver velsmagende og sund hverdagsmad, med masser af grønt, hvor sæsonens råvarer er en selvfølge og altid i fokus.

Lidt om dig

  • Du skal være kostfagligt uddannet
  • Du har erfaring, gerne også med diæter
  • Du er kreativ, selvstændig og følger med i madtrends
  • Du er glad, udadvendt og ligeså fleksibel som vi er
  • Du har lyst til at bidrage til både udviklingen og hverdagen i Ubberup Højskoles køkken

Lidt om os

Ubberup Højskole har været højskole siden 1899, og højskolen ligger lidt udenfor Kalundborg i naturskønne omgivelser. Det er lidt ude på landet, til gengæld er det let at finde en parkeringsplads!

Vi har 3 lange hold højskoleelever med 80 elever fra hele landet og i alle aldre, fra 18 til op i 70’erne. Eleverne er vores allesammens – køkkenets, kontorets, pedellernes, rengøringens, lærernes og ledelsens. Derfor tager vi også alle sammen et medansvar for at inspirere, holde af og tale med vores elever. Og det er så meningsfyldt at det kun er sjældent vi har plads til en ny kollega.

Vores arbejdsforhold er gode og arbejdspladsen tryg. Og så får du ikke bare fantastiske meningsfulde opgaver, men også dejlige kolleger at løse dem sammen med.

Arbejdstid & løn

Stillingen er på 34 timer / ugen.

Køkkenet er åbent fra 7 – 19 på hverdage, og fra 7 – 14 i weekender. Vi deles om opgaverne, så vagter er i 5 ugers rul og med arbejde hver 5. weekend. Ændringer forekommer ved ferie, sommerkurser, arrangementer og ved sygdom. Vi er gode til at hjælpes ad, og er fleksible alle sammen, så vi får det altid til at lykkes.

Vi lønner efter økonomaforeningens tariffer, og har en god personalepolitik, som skaber en tryg og rar arbejdsplads.

Ansættelsesprocedure:

Deadline for ansøgning til info@ubberup.dk er mandag d 4 november 2019

Samtaler vil finde sted mandag og onsdag i uge 47

Stillingen er med tiltrædelse til januar 2020, eller hurtigst muligt derefter.

Følg os på @ubberuphojskole