Hvordan vi gør

Hvordan vi gør

Den varige livsstilsændring

Mange af vores elever vælger et livsstilsophold på Ubberup Højskole fordi de er overvægtige og vil ned i vægt, men det er langt fra alle. En hel del vil bare gerne have en sundere livsstil.

Vi lover ikke en hurtig, let slankekur, der med et snuptag løser alle problemer. Vi tror på det lange sunde træk, den holdbare sunde livsstil, som man også kan få til at fungere derhjemme efter højskoleopholdet.

Vi mener også, at sundhed ikke kun handler om kroppen. Det mentale skal med. Måske er de usunde vaner opstået som kompensation for stress, usikkerhed eller nedtrykthed.

Det er vores erfaring, at det er lettere at komme i gang med et sundere liv, hvis man også har den mentale side af sagen med.

Motion

En varig ændring af livsstilen i en sundere retning bygger derfor på flere elementer, som supplerer hinanden – motion, kost og personlig udvikling.

Motion er en vigtig del af en sund livsstil og en forudsætning for et varigt vægttab. Vores idrætsundervisere viser vej til effektiv træning og motiverer dig til at yde en ekstra indsats.

Læs mere om motion og idræt.

Den sunde mad

Lige så vigtig som motion er kosten. Højskolens ernæringseksperter udregner, hvor mange kalorier den enkelte elev bør få dagligt, og foreslår, hvordan din kost kan sammensættes, så du kan opnå det mest optimale resultat.

Læs mere om maden.

Personlig udvikling, kostvejledning og coaching

Vi fokuserer på det hele menneske. Derfor arbejder vi – gennem motivation og udfordringer – på at give den enkelte redskaber til øget indsigt, selvværd og personlig udvikling. På skolen har vi både kostvejledere og psykoterapeuter, som giver individuel coaching.

Læs mere om personlig udvikling.

Almen dannelse & kreative fag

Vi er en højskole og vi tilbyder selvfølgelig derfor også alment dannende og kreative fag. Sundhed handler i vores øjne også om dyrke sine interesser, hvad end det er maling, spildesign, samfundsdebatter eller noget helt tredje. Du har mulighed for at skræddersy dit ugeskema med både motionsfag, ernæringsfag, kreative fag, mv.

På livsstilshøjskolen lægger vi vægt på, at dine sociale kompetencer kommer i spil og at alle blander sig i debatten og bidrager til fællesskabet.

Læs mere om vores fag.

 

Efterår 2018


15 uger
(4. sept. - 17. dec.)

Tilmeld
Book rundvisning