Faciliteter

FACILITETER

På Ubberup Højskole finder du faciliteter som gymnastiksal, yoga-rum, kreative værksteder, spinningrum og flere hyggelige opholdsstuer. Hvis du klikker på det store billede, kan du “gå” en tur rundt på højskolen.

 

Spisesal

I spisesalen spiser vi alle vores måltider. På Ubberup Højskoler spiser vi 6 gange om dagen. Vi er så heldige, at vores dejlige køkken forbereder alle vores måltider.

 

Gymnastiksal

Der er næsten altid gang i gymnastiksalen på Ubberup Højskole. Her er både Cirkeltrænning, Kickboxing, Valleyball og meget mere. Det er også her der er afslutningdyster mellem lærer og elever den sidste dag på Højskolen.

 

Foredragssal

Det er her dagen starter. I foredragssalen er der morgensamling næsten hver dag. Her synger vi sanger fra Højskolesangbogen, hører om ugens aktiviter og sommetider er der oplæg fra lærerne.

 

Madværksted

I madværkstedet laver vi sund mad sammen. Her får du praktisk erfaring med at lave en hel masse mad og du får inspiration til nye retter, du også kan lave derhjemme. Vi spiser selvfølgelig maden sammen efterfølgende.

 

Fællessstuer

I vores fællesstuer handler det om samvær. Her spiller vi ofte spil eller lægger puslespil. Nogle gange laver vi filmaftener og andre fælles aktiviteter.

 

Elevværelser

Der finder 3 slags værelser på Ubberup Højskole: 1) Enkelt værelse med eget bad og toilet, 2) enkeltværelse med delt bad og toilet og 3) dobbeltværelse med delt bad og toilet.

 

Kreative værksteder

Her har du rig mulighed for at udfolde dine kreative evner. Billedkunst, Form og Design og Tegning og Akvarel er alle fag der finder sted i de kreative værksteder.

 

Undervisningslokaler

I undervisningslokalerne kan du få undervisning i psykologi, idehistorie, politik og meget mere.

 

Biking-sal

Der er knald på i Biking-salen. Vi træner til dunkende rytmer og høj puls. Vi cykler i intervaller, tempi og med varierende styrke og alle kan deltage.

 

Træningsrum

I træningsrummet har du mulighed for at styrketræne samtidig med du har har det sjovt.

 

Yoga-pilatessal

I denne skønne sal har du mulighed for at være med på vores yoga og pilates hold. Her arbejder vi primært med smidighed og bevægelighed i ledene – og ikke så meget styrke.

 

Uderum

Vores uderum på Højskolen er grønne og smukke. Vi er ofte ude i naturen både for at dyrke motion, slappe af og være sammen.

 

Sæt spotlight på din fremtid!

Har du brug for en afklaring omkring uddannelse eller job? Tilmeld dig et langt kursus og bliv klogere på dig selv!

Book en rundvisning
Læs mere om kurset

Download materiale

BROCHURE OM HØJSKOLEN

@ubberuphojskole