En dag på Ubberup Højskole

En dag på Ubberup HØJSKOLE

Hverdagen på vores livsstilshøjskole består af undervisning, måltider (vi spiser mad 6 gange om dagen), socialt fællesskab – og selvfølgelig mulighed for at have tid til sig selv.

Undervisningen er fra mandag til fredag og fagene ligger som udgangspunkt i tidsrummet fra 09.00-15.30.

I weekenden er der undervisningsfri. Men som elev kan du sagtens bo her i weekenderne. Det er der mange, der vælger at gøre. vores køkken serverer selvføglig mad, og vagtlæreren og eleverne selv plejer at stå for sociale aktiviteter, som man kan være en del af.

Døgnrytmen på Ubberup Højskole

 

07.30 MORGENMAD

Morgenmaden og dermed dagens første og vigtigste måltid, bliver serveret.

08.00-09.00 MORGENMOTION

Her kan du helt frit vælge, om du vil ud at gå eller løbe en tur, spille bold i salen, give den gas i bikingrummet eller måske bare nyde en stille stund inden dagens undervisning.

09.00 MORGENSAMLING

Vi mødes allesammen, synger en sang fra højskolesangbogen og gennemgår dagens program.

09.40-13.00 UNDERVISNING

Du sammensætter selv dit skema og kan vælge mellem både motionsfag, kreative fag, madlavningsfag, psykologiske fag og samfundsfag. Du kan læse mere om de enkelte fag her.

13.00 FROKOST

14.00-15.30 UNDERVISNING

Du sammensætter selv dit skema og kan vælge mellem både motionsfag, kreative fag, madlavningsfag, psykologiske fag og samfundsfag. Du kan læse mere om de enkelte fag her.

15.30 MELLEMMÅLTID

16.00-17.30 EFTERMIDDAG

Om eftermiddagen kan du bruge din tid lige som du vil. Du har mulighed for at lave dine egne aktiviteter i salen, spille et spil, bruge de kreative værksteder, se en film, tage en lur eller hygge med dine højskolevenner.

17.30 AFTENSMAD

18.15-20.00 AFTEN

Om aftenen vil dagens vagtlærer typisk finde på en aktivitet. Det kan være forskellig idræt, bålhygge, spilaften eller åbne værksteder. Om aftenen vil der også ofte være spændende foredrag eller musikalske gæster.

20.00 MELLEMMÅLTID

21.00 VAGTLÆREREN SIGER TAK FOR I DAG


Et skema for en hel uge

Her kan du se et eksempel på et ugeskema

Sæt spotlight på din fremtid

Har du brug for en afklaring om fremtiden? Er du i tvivl om din uddannelse? Er du droppet ud?

Book en rundvisning
Tilmeld dig

Download materiale

BROCHURE OM HØJSKOLEN