Denne skønne, krydrede cup noodle soup er fyldt med energi og sunde grøntsager. Når kyllingekødet er kogt og grøntsagerne snittet, så tager den faktisk kun 10 minutter at lave.
Server evt. et stykke godt brød til.
Det skal du bruge:
1½ l hønsebouillon
300 g kyllingebryst i tynde strimler
2-3 tsk. sambal olek
70 g tomatpuré (lille dåse)
1 spsk. revet ingefær,
100 g forårsløg i skrå skiver
200 g gulerødder skåret i julienne (meget tynde strimler)
200 g hvidkål i fine strimler
200 g champignon i tynde skiver
100 g fuldkorns- eller risnudler
Evt. koriander på toppen
Sådan gør du:
- Kog bouillonen op og tilsæt det strimlede kyllingebryst
- Lad suppen koge op og skum alle urenhederne af suppen med en hulske
- Tilsæt sambal olek, tomatpuré og revet ingefær og smag suppen til
- Tilsæt nudler og alle grønsagerne og kog suppen op
- Smag evt. til med sambal olek, revet ingefær og salt
Retten indeholder 700 g grønt.
Kcal | Protein | Fedt | Kulhydrat | Kostfiber | |
Pr. 100 g | 30 | 1,5 | 0,5 | 4,5 | 1,5 |